Flymouse - brezžična miška, tipkovnica in daljinec v enem!

Prevzemite nadzor nad računalniki, prenosniki in drugimi pametnimi napravami s preprostimi premiki roke po zraku!

 

Ste tudi vi navdušen uporabnik oziroma uporabnica sodobne tehnologije in radi preizkušate najnovejše izdelke na naših tržiščih? Morda uživate v tem, da si vsakdanje življenje in delo poenostavite in popestrite s priročnimi pripomočki? Si želite, da bi lahko različne pametne naprave upravljali z enim univerzalnim daljincem – in to na daljavo?

 

Flymouse je več kot preprost univerzalen daljinec! Gre za enostavno in intuitivno brezžično miško in tipkovnico v enem, ki omogoča učinkovito uporabo računalnikov, prenosnikov in drugih multimedijskih naprav. Odlikuje jo združljivost z različnimi multimedijskimi napravami kot so klasičen računalnik, prenosnik, HTCP in Android Box. Z željeno napravo jo povežete preprosto preko priloženega USB mikro sprejemnika.

 

Gre za izjemno lahek in prenosljiv daljinski upravljalnik, ki vas brez težav spremlja čisto povsod. Zaradi svoje kompatibilnosti in možnosti poveave z vrsto različnih naprav omogoča množico različnih načinov in namenov uporabe. Doma vam bo prišel prav za upravljanje glasbe in zvoka, gledanje filmov in videov, brskanje po spletu in branje e-knjig ali člankov. Flymouse ima polno QWERTY tipkovnico, s pomočjo katere z lahkoto pregledujete in upravljate svoja socialna omrežja in klepetate s prijatelji.

 

Daljinec se ponaša z inovativno Freespace motion sensing tehnologijo, po zaslugi katere je izjemno natančen in visoko odziven. Vašim premikom miške po zraku bo sledil brez napak ali zaostajanja. Flymouse je dobra izbira za uporabo v šolah in službi,  saj predstavlja popolnega partnerja za tekoče in lahkotno upravljanje predstavitev, slik, zvoka in video vsebin. Deluje na razdalji do 15 metrov, zaradi česar je popolna tako a domačo uporabo, kot tudi za profesionalne prezentacije na konferencah in v predavalnicah.

 

Zakaj bi vstajali iz domačega naslanjača vsakič, ko želite prestaviti pesem, izbrati nov film ali pa nastaviti jakost zvoka na računalniku? Ne bi bilo lažje in prijetnejše, če bi lahko brskali po spletu tudi na daljavo, brez stegovanja po miški in tipkovnici? Da sploh ne omenjamo prednosti pri najrazličnejših prezentacijah! Enostavno in učinkovito nadziranje vsake predstavitve vam bo prihranilo živce in pomagalo pri osredotočanju na najpomembnejši del – vaš govor in nastop. V očeh množice boste tako izgledali profesionalno, samozavestno in strokovno.

 

Preizkusite Flymouse še danes in se sami prepričajte o vseh prednostih, ki vam jih ponuja!