Idealna sopotnika za vsako vožnjo!

Pozor vsi prevozniki, poslovneži, družine in ljubitelji aktivnega stila življenja!

Preživite veliko časa v avtu? Imate dovolj dolgočasnih voženj, ki se vlečejo v nedogled? Iščete idealno rešitev, ki bi vam popestrila vsako vožnjo in poskrbela, da ta vedno hitro mine?

 

Predstavljamo vam popolna sopotnika, ki vas lahko spremljata vedno in povsod – pri tem pa poskrbita, da bodo vaše vožnje brez izjeme prijetne in polne zabave...

 

Naša priljubljena in kvalitetna nosilca za tablične računalnike TABPB-RSHM3 in TAB3-RSHM se z lahkoto pritrdita na vzglavnike avtomobilskih sedežev vašega vozila in zagotovita pestro vožnjo za vse.

 

Morda ste poklicni prevoznik, ki večino svojega časa preživi v avtu in se želi med vožnjo kratkočasiti s poslušanjem svoje najljubše glasbe in oddaj.

Morda ste uspešen poslovnež, ki veliko službeno potuje in si želi svoje vožnje izkoristiti za poslušanje podcastov in e-knjig.

Morda ste družina z otroci, ki težko prenašajo dolge vožnje in bi jih radi med njimi zamotili.

Morda radi živite aktivno in razgibano življenje, pogosto potujete s prijatelji in si želite malo dodatne zabave in popestritve na vaših poteh.

 

Kvalitetna in fleksibilna nosilca TABPB-RSHM3 in TAB3-RSHM sta idealna izbira za vse!

 

Držalo je primerno za večino tabličnih računalnikov na našem tržišču in dobro zavaruje vašo napravo, ne da bi ji pri tem škodovalo ali kakorkoli vplivalo na njeno delovanje. Nosilec namestite na vzglavnik enega izmed sprednjih sedežev in tablico pozicionirajte med njima.

 

Se vam čas preživet v avtu vleče v nedogled in iščete rešitev, kako bi si vožnje lahko popestrili? Obrnite tablico proti sebi in na poti poslušajte svojo najljubšo glasbo, oddaje in e-knjige.

 

Pogosto potujete s sopotniki ali otroci in imate čez glavo dovolj ponavljajočih se vprašanj, kdaj boste na cilju? Zamotite jih z ogledom dobrega filma, serije ali risanke in si zagotovite mirno vožnjo brez nadležnih vprašanj.

 

Radi živite aktivno in pogosto hodite na izlete in počitnice s prijatelji? Začnite svoja potovanja kot se spodobi in po poti poslušajte popularno in enegično glasbo, ki bo vse prisotne napolnila z dobro voljo in energijo za čudovit dan pred vami.

 

Oba nosilca sta enostavna za uporabo in prilagajanje, pri čemer zagotovita zabavo vseh v vozilu! Zaradi fleksibilnosti držala tablico z lahkoto obrnete proti sebi ali proti svojim sopotnikom – ne glede na to, koliko jih je.

 

Naj gre za kratkočasenje voznika ali sopotnikov, nosilca TABPB-RSHM3 in TAB3-RSHM predstavljata idealno rešitev za čisto vse!