Športniki in ljubitelji aktivnega načina življenja pozor!

Ste ljubitelj/ica športa in aktivnega načina življenja? Morda s pomočjo pametnega telefona in aplikacij spremljate svoj športni napredek? Si želite, da bi vas lahko pri vseh aktivnostih spremljala vaša najljubša glasba?

 

Arkonova linija športnih etuijev in nosilcev za telefon je kot nalašč za vse športnike, naj se s športom ukvarjajo rekreativno ali profesionalno. Kvalitetni etuiji so narejeni iz raztegljivega neoprena in odporni na potenje, tako da je telefon vedno na varnem. Sprednja stran je narejena iz plastičnega materiala, ki je občutljiv na dotik in omogoča uporabo telefona brez da bi ga morali odstraniti iz ovitka.

 

Bi radi tekom športnih aktivnosti spremljali svoj napredek, uporabljali aplikacije z vodenimi vadbami ali pa si trening popestrili z energično glasbo? Potem je Armband popolna izbira za vas!

 

Armband5 in XXL-Armband sta narejena za nošenje na nadlakti in vas lahko spremljata pri vrsti različnih športnih aktivnosti, ne da bi vas pri tem kakorkoli ovirala. Primerna sta predvsem za vse tiste, ki si želijo svoj tek in vadbo popestriti z glasbo in hkrati spremljati svoj  napredek.

 

XXL-Wrist je prilagojen za nošenje na podlakti oziroma zapestju in primeren predvsem za tekače, saj omogoča lahko spremljanje napredka, hitrosti in pretečene razdalje. Obenem je idealna izbira za vse, ki trenirajo s pomočjo vodenih vadb na aplikacijah, ki zahtevajo njihovo pozornost tudi med vadbo samo.

 

Arkonovi športni etuiji so kompatibilni z večino pametnih telefonov, enostavni za uporabo in varna izbira za vašo napravo.

 

Armband5, XXL-Armband in XXL-Wrist so kompatibilni z vsemi mobilnimi telefoni z velikostjo zaslona do 14 cm oziroma 5.5" – manjše telefone lahko vstavite vključno z njihovimi klasičnimi ovitki, ki jih uporabljate sicer.

 

Ovitki so enostavni za uporabo in udobni za nošenje. Na roko jih pritrdite z močnim in nastavljivim elastičnim trakom, ki se zapne s kvalitetno zaponko iz najlona. Trak učinkovito zavaruje vaš telefon ne glede na intenzivnost vadbe in hkrati poskrbi, da bo ostal na mestu in vas ne bo oviral. Ob strani boste našli tudi odbojne trakove, ki zagotovijo vašo varnost tudi pri nočnem teku in aktivnostih.

 

Telefon vstavite skozi temu namenjeno odprtino na zgornjem delu in ga varno zaprete v etui. Na zgornji in spodnji strani so priročne odprtine za priklop slušalk, vključen pa je tudi manjši žepek za kartice, denar ali ključe. Naj vas pametni telefon spremlja vedno in povsod!

 

Arkonovi ARMBAND ovitki za telefon so ravno prave velikosti za večino mobilnih telefonov na našem tržišču. Med njih spadajo npr. iPhone 7 & 7 Plus, 6S & 6S Plus, iPhone 6 & 6 Plus, 5 & 5S, Samsung Galaxy Note 5, Note 4 & Note 3, Galaxy S7, S6 & S5, LG G5, G4 & G3, Nexus 5, HTC One M9, One M8 & One Max, Nokia Lumia 1020 & 1520, Motorola Moto G & Moto X itd.

 

Armband5 in XXL-Armband vam zagotovita pestro in neovirano vadbo, z XXL-Wrist pa bo vaš mobitel tudi med športnimi aktivnostmi vedno na dosegu roke! Našo pestro ponudbo nosilcev in dodatne opreme za telefone in tablične računalnike si lahko ogledate tukaj.