Vas mika super športen vikend?

Topli in sončni dnevi pred nami so kot nalašč za urice posvečene športnim aktivnostim, zanimivim izletom ter skrbi za svoje zdravje in dobro počutje. Zberite skupaj družino ali prijatelje in naslednji vikend preživite aktivno!

 

Lahko se odločite za sproščujoč izlet in dan preživite v hribih, obkroženi s čudovito naravo. V Sloveniji imamo vrsto različnih izletniških točk, tako da težavnost vzpona zlahka prilagodite svoji kondiciji. Med bolj priljubljene pohodniške točke spadajo Mangrtsko sedlo, slap Savica, Velika planina, Dolina Triglavskih (sedmerih) jezer in Vršič.

 

V primeru, da imate plavanje raje kot hojo, lahko obiščete eno izmed naših znamenitih jezer (Bohinjsko, Blejsko, Ivarčko jezero itd.) ali pa se zapeljete do obale in zaplavate v morju. Morda bi se pred poletno vročino raje skrili v jamo? Poleg vsem znane Postojnske jame vam je na voljo še vrsta drugih – Škocjanske jame, Pekel, Križna jama, Planinska jama in Vilenica so vse več kot vredne ogleda.

 

Če se tudi vi težko ločite od svojega pametnega telefona in vas ta spremlja povsod, si lahko izlete poenostavite s priročnimi nosilci za telefon, ki se pritrdijo na roko. Tako lahko med hojo poslušate glasbo, spremljate svoj fizičen napredek in merite svojo aktivnost.

 

Armband5 in XXL-Armband se pritrdita na nadlaket in poskrbita, da boste tudi v času izleta dosegljivi, obenem pa vas telefon ne bo oviral pri hoji in vzpenjanju. XXL-Wrist se namesti na zapestje oziroma podlaket in omogoča lahko upravljanje telefona tudi med tekom in drugimi športnimi aktivnostmi.

 

Morda imate raje organizirane in družabne športne aktivnosti? Pokličite svoje prijatelje in jih povabite na igro odbojke, košarke ali nogometa. Bolj avanturistični se lahko odpravijo na jahanje, lokostrelstvo, paintball ali poletno sankanje, za vse zasvojene z adrenalinom pa so tu rafting, plezanje, kanjoning in jadralno padalstvo.

 

Ste navdušeni nad kolesarjenjem in bi radi vroč mestni asfalt zamenjali za scensko turo po Sloveniji? Na srečo imamo v naši prelepi deželici na izbiro ogromno različnih kolesarskih poti - eno lepšo od druge. Prekolesarite lahko Pohorje, Križevec, Roglo, Gorenjsko, Kras ali Bohinj. Športni izlet lahko združite tudi z izobraževanjem in na poti nardite postanek ali dva ter si ogledate kakšno kulturno znamenitost.

 

Na Sprejemnik.si boste našli idealnega sopotnika za vse kolesarje – SM432 je univerzalni nosilec za pametni telefon s priloženim nastavkom za kolo in motor. Z njegovo pomočjo boste lahko tudi med vožnjo s kolesom spremljali GPS in ostali dosegljivi za nujne primere.

 

Kvaliteten nosilec za telefon, ki ga lahkoto ga pritrdite na vsa krmila s premerom do 33mm, naj gre za kolo, motor, invalidski voziček, ATV, terensko vozilo, golf voziček ali pilotiranega zmaja. Popolna izbira za vse športne navdušence! Primeren je za vse telefone z zasloni nad 3,5" in ustreza večini pametnih telefonov na našem tržišču. Poleg običajne zaščite ima tudi močno elastiko, ki dodatno zavaruje vaš telefon in poskrbi, da ta ne bo padel iz svojega ležišča tudi v ekstremnih razmerah.

 

Ne glede na to, kam se odpravljate, pri tem ne pozabite na osnovne potrebščine, ki vas morajo spremljati na vsakem izletu: voda, nekaj malega za prigriznit, primerna obleka in obutev ter osnovna prva pomoč za primer poškodb. V poletnih mesecih velja s seboj vzeti tudi sončno kremo, očala in kakšno pokrivalo, da vas zaščiti pred opeklinami.

 

Poleg športnih etuijev in nosilcev za telefon so vam na Sprejemnik.si na voljo tudi nosilci za pametne telefone in tablične računalnike, ki jih lahko namestite v avto – naj bodo vožnje na izlete in potovanja vedno zanimive in polne zabave! Celotno ponudbo si lahko ogledate tukaj.