LED toplo bel trak (LS21B)

Moč: 4.3W •  Napetost: 24V  •  Št. led: 60 LED/m  •  Barva: toplo bela  •  7 svetilnosti

  • Barve LED trakov lahko poljubno menjate s pomočjo daljinca
  • Super za otroške sobice, prostore namenjene zabavi in gostinstvu
  • LED trakovi so enostavni za namestitev, prilagodljivi vašim potrebam in zelo trpežni
  • Primerni za uporabo doma, v poslovnih objektih in prostorih, zunaj in v avtomobilu
  • Po zaslugi svoje trpežnosti so LED trakovi odporni na udarce in vibracije

Z LED trakovi do vzdušja po vaši meri!


Popolna izbira za osvetlitev domačih, poslovnih in komercialnih prostorov!

LED trakovi postajajo vse bolj priljubljena izbira za osvetljevanje ali dodajanje kanček vzdušja domačim, poslovnim in komercialnim prostorom. Obstaja vrsta različnih argumentov, zakaj so LED trakovi in žarnice boljša izbira od standardnih, ki smo jih uporabljali prej – LED trakovi so bolj učinkoviti, sijoči, trpežni, trajni, prilagodljivi in lahki za montažo, hkrati pa imajo skoraj neobstoječ toplotni odtis in so prijazni do našega zdravja in okolja.

Zaradi svoje vzdržljivosti so primerni za uporabo praktično povsod – doma, v poslovnih prostorih, trgovinah in lokalih, izložbah in reklamnih panojih, zunanjih prostorih in vozilih. LED trakovi so popolna izbira za popestritev celotnih sob (npr. otroške sobice, dnevni prostori, kopalnice itd.) ali izbranih površin (npr. kuhinjski pulti, omare, vitrine, stopnice, vrtno pohištvo itd.).

LED trakovi so sestavljeni iz traku in površine, na kateri so v enakomernih intervalih nanizane LED lučke. Montaža LED trakov je hitra in enostavna, nekateri so že opremljeni s samolepilnim trakom, medtem ko druge prilepite z lepilom primernim za izbrano površino. Njihova posebnost je izjemna prilagodljivost vašim potrebam in izbranemu prostoru, saj lahko vse LED trakove krajšate in oblikujete po svojih željah – trak preprosto narežete na dolžine, ki vam ustrezajo. Ob vklopu zasveti celotna površina LED traku, pri čemer lahko izbirate tako stopnjo svetilnosti, kot tudi barvo ali jakost svetlobe.

 

LED trakovi 24V za optimalno prilagajanje svetlobe!

Poznamo različne barve in stopnje svetilnosti LED trakov, zato se lahko pri nakupu odločite za tisto, ki najbolj ustreza vam in vašim željam. LED trakove v osnovi delimo na enobarvne (hladno bela, toplo bela, rdeča, zelena, modra) in RGB (barve lahko poljubno menjate s pomočjo daljinca). 

LED trakovi 24V so enostavna rešitev za ustvarjanje željenega vzdušja in prilagajanje načinov osvetljevanja različnim potrebam. Svetlobo z lahkoto nastavite na različice, ki so optimalne za delo, učenje, koncentracijo, branje, zabavo in sprostitev. Pri večini trakov lahko izbirate tudi kako zadimljena ali intenzivna je svetloba – močnejši toni za dnevno motivacijo in delo ter mehkejši za prijetne in sproščene večere. 

LED trakovi 24V s toplo belo svetlobo so popolna izbira za udobno in sproščeno vzdušje v domačih in zunanjih prostorih, v katerem bo uživala cela družina.

 

Neskončno možnosti uporabe! 

Prava posebnost LED trakov je dejstvo, da nudijo neskončno število možnosti uporabe. Doma jih lahko uporabite za osvetlitev stopnic, hodnikov, sob, kuhinje in kuhinjskih pultov, stropa ali sten. Za dekorativne namene jih lahko namestite v vitrine in na police ali v bližino ogledal in slik. Vaši otroci bodo navdušeni nad barvnimi trakovi, ki so obenem tudi varna izbira za njih, saj se z njimi ne morejo opeči. 

V poslovnih objektih kot so trgovine, hoteli, klubi in lokali jih lahko uporabite za osvetlitev imena, napisov in reklamnih tabel, osvetljevanje stopnišča in zunanjih prostorov (terase, vrt), ustvarjanje željenega vzdušja ter popestritev pulta, polic in izložb.

LED trakovi so primerni tudi za uporabo v avtomobilu pri katerem lahko z njimi osvetlite podvozje, notranjost vozila in prtljažni prostor.

 

Tehnične specifikacije:

Moč in poraba na meter: 4.3W

Napetost: 24V

Število LED na meter: 60

Barva: toplo bela

Svetilnost: 7 svetilnosti

Temperatura svetlobe po Kelvin lestvici: 4000K

Zaščita: IP20

 

 

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LED toplo bel trak (LS21B)

BREZPLAČNA DOSTAVA

Za nakupe nad 50 €

KAKOVOSTNI IZDELKI

Z najmanj 1 letom garancije

ENOSTAVNO VRAČILO

Izdelek lahko enostavno vrnete v 14 dneh