LED žarnica (LBFI-4304)

Moč: 6W  •  Navoj: E27  •  Temperatura svetlobe: 2700K

  • LED žarnice imajo bistveno daljšo življenjsko dobo od navadnih žarnic
  • Pomagajo vam pri varčevanju in nižanju domačih stroškov
  • LED žarnice se med delovanjem ne segrevajo in so bolj varne za uporabo
  • Po zaslugi svoje trpežnosti so bolj odporne na udarce in vibracije
  • Svetloba LED žarnice pozitivno vpliva na vaše dnevno počutje in produktivnost
  • So ekološko neoporečne, brez nevarnih snovi in prijazne do okolja

LED žarnica je varčna, ekološka in napredna izbira

LED žarnice so najbolj priljubljena in uporabna izbira 

LED žarnice postajajo vse bolj priljubljena izbira in počasi nadomeščajo klasične žarnice, ki smo jih bili vajeni do sedaj. Na voljo so vam v variaciji različnih barv in tenov, ki jih lahko prilagodite svojemu počutju in potrebam ali pa stilu in vzdušju, ki ga želite ustvariti v svojem domu.

Zaradi njihove vsestranskosti lahko LED žarnice uporabljate praktično povsod – doma, za zunanjo osvetlitev, v trgovinah in lokalih (so super izbira za izložbe, muzeje in galerije, saj se ne segrevajo in torej ne škodijo izdelkom in materialom) in na reklamnih panojih. Poznamo tudi LED žarnice za avtomobile in sorodna vozila.

 

LED žarnice so varčne, trajne in izjemno odporne

Z LED žarnicami lahko učinkovito zmanjšate porabo električne energije in tako znižate svoje mesečne stroške. LED žarnica porabi kar do 80% manj električne energije od navadne, ima višjo energetsko učinkovitost in nižje stroške vzdrževanja.

LED žarnice imajo bistveno daljšo življenjsko dobo od navadnih – standardne žarnice zdržijo okrog 750 ur delovanja preden pregorijo in nehajo svetiti. Po drugi strani lahko ena LED žarnica zdrži tudi do 100.000 ur in nikoli ne pregori, samo njena svetilnost začne počasi upadati.

Poleg tega so LED žarnice narejene iz močnejših in bolj vzdržljivih materialov in ne vsebujejo žarilnih nitk ali lomljivih steklenih delov. Zato so bistveno bolj vzdržljive, odporne na udarce in neobčutljive na vibracije. LED žarnica se prižge v trenutku – pogostost prižiganja in ugšanja pa nima nobenega vpliva na njeno življenjsko dobo.

 

LED žarnice so prijazne do ljudi in okolja – varne, ekološko neoporečne in zdrave

Navadne žarnice se med uporabo segrevajo ter s tem škodijo svojemu okolju – v skrajnih primerih lahko privedejo celo do opeklin ali požara. LED žarnica kar 90% porabljene energije pretvori v svetlobo in le 10% v toplotno energijo, tako da je segrevanje skoraj neobstoječe in praktično neopazno. Zaradi tega so super izbira za otroške sobice, izložbe in reklamne panoje.

Za razliko od standardnih žarnic, ki svetijo s pomočjo plinov in kemikalij, LED žarnice ne vsebujejo nobenih nevarnih ali strupenih snovi. Med delovanjem ne oddajajo skoraj nič toplote in proizvajajo minimalno UV svetlobe. Z uporabo ene LED žarnice prihranite pri nakupu in izdelavi kar 30 navadnih žarnic! Ob menjavi žarnico preprosto reciklirate in tako poskrbite za čisto okolje.

Ob vsem tem LED žarnice pozitivno vplivajo na vaše dnevno počutje in produktivnost. Raziskave kažejo, da smo ljudje najbolj osredotočeni in pripravljeni na delo, ko nas obdaja svetloba, ki se najbolj približa naravni svetlobi. Gre za nevtralne odtenke bele svetlobe, ki jo LED žarnica ima, običajne pa ne (te so znane po svoji topli svetlobi).

 

 

Tehnične lastnosti:

Moč: 6W

Kot sevanja: 300 °

Navoj: E27

Svetilnost: 550 lm

Temperatura svetlobe po Kelvin lestvici: 2700K

Mere: 125mm x 125mm x 165mm

Zaradi njihove vsestranskosti lahko LED žarnice uporabljate praktično povsod – doma, za zunanjo osvetlitev, v trgovinah in lokalih (so super izbira za izložbe, muzeje in galerije, saj se ne segrevajo in torej ne škodijo izdelkom in materialom) in na reklamnih panojih. Poznamo tudi LED žarnice za avtomobile in sorodna vozila.

 

Stopite z nami v prihodnost in se odločite za varčnejšo in boljšo osvetlitev!

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LED žarnica (LBFI-4304)

BREZPLAČNA DOSTAVA

Za nakupe nad 50 €

KAKOVOSTNI IZDELKI

Z najmanj 1 letom garancije

ENOSTAVNO VRAČILO

Izdelek lahko enostavno vrnete v 14 dneh