Športni nadlaktni etui za pametni telefon (ARMBAND5)

Akcijska cena 19,95 € 16,35 € Redna cena 24,95 €
  • Kvaliteten športni nosilec za telefon za na roko, narejen iz neoprena in odporen na potenje
  • Kompatibilen z vsemi mobilnimi telefoni z velikostjo zaslona do 14 cm (5.5")
  • Arkonovi športni nosilci za telefone vključujejo manjši žepek za ključe, kartice ali denar
  • Nosilec za telefon med tekom z odbojnimi trakovi poskrbi za vašo vidljivost in varnost tudi ponoči
  • Manjše mobilne telefone lahko vstavite vključno z njihovimi klasičnimi ovitki za telefon
  • 1 leto garancije

Športni nosilec za telefon, ki vas bo spremljal povsod!

Popolna izbira za vse z aktivnim načinom življenja

ARMBAND5 je kvaliteten in prilagodljiv nosilec za telefon za na roko primeren predvsem za vse tiste, ki se radi ukvarjajo s športom in živijo aktivno življenje. Kompatibilen je z vsemi mobilnimi telefoni z velikostjo zaslona do 14 cm (5.5") – večino lahko vstavite skupaj s klasičnimi ovitki za telefon, ki jih uporabljate sicer.

Z ARMBAND5 nosilcem za telefon med tekom vas lahko vaš mobitel spremlja povsod, tudi med športnimi aktivnostmi kot so tek in vse vrste vadb. Enostaven za uporabo in udoben za nošenje – z močnim elastičnim trakom nosilec za telefon pritrdite okrog zgornjega dela roke in tako učinkovito zavarujete svoj mobitel ne glede na intenzivnost vadbe.

 

Kvaliteten, prilagodljiv in varen nosilec za telefon med tekom

Armband nosilci za telefone so varna izbira za vse mobilne telefone in zelo udobni za uporabo. Narejeni so iz raztegljivega neoprena odpornega na potenje, tako da to ne bo škodilu vašemu mobitelu. Nosilce za telefone pritrdite z nastavljivim elastičnim trakom, ki se zapne z močno zanko iz najlona. Odbojni trakovi poskrbijo za vašo varnost tudi pri nočnem teku in aktivnostih.

Mobitel vstavite skozi temu namenjeno odprtino na zgornjem delu in ga varno zaprete v nosilec za telefon za na roko. Sprednja stran nosilca za telefon je narejena iz plastičnega materiala, ki je občutljiv na dotik in omogoča uporabo mobitela brez da bi ga morali odstraniti iz ovitka. Na zgornji in spodnji strani nosilca za telefon boste našli odprtine za priklop slušalk, vključen pa je tudi manjši žepek za kartice, denar ali ključe.

 

Izjemno kompatibilen

Arkonovi ARMBAND5 nosilci za telefon so ravno prave velikosti za večino mobilnih telefonov na našem tržišču. Med njih spadajo npr. iPhone 7 & 7 Plus, 6S & 6S Plus, iPhone 6 & 6 Plus, 5 & 5S, Samsung Galaxy Note 5, Note 4 & Note 3, Galaxy S7, S6 & S5, LG G5, G4 & G3, Nexus 5, HTC One M9, One M8 & One Max, Nokia Lumia 1020 & 1520, Motorola Moto G & Moto X itd.

 

Tehnični podatki

Športni nosilec za telefon za na roko ustreza vsem mobilnim telefonom z velikostjo zaslona do 14 cm (5.5") med katerimi najdete iPhone 7 & 7 Plus, 6S & 6S Plus, iPhone 6 & 6 Plus, 5 & 5S, Samsung Galaxy Note 5, Note 4 & Note 3, Galaxy S7, S6 & S5, LG G5, G4 & G3, Nexus 5, HTC One M9, One M8 & One Max, Nokia Lumia 1020 & 1520, Motorola Moto G & Moto X itd.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Športni nadlaktni etui za pametni telefon (ARMBAND5)

BREZPLAČNA DOSTAVA

Za nakupe nad 50 €

KAKOVOSTNI IZDELKI

Z najmanj 1 letom garancije

ENOSTAVNO VRAČILO

Izdelek lahko enostavno vrnete v 14 dneh