Športni nadlaktni etui za pametni telefon (XXL-ARMBAND)

Akcijska cena 19,95 € 16,35 € Redna cena 24,95 €
  • Prilagodljiv in kvaliteten nosilec za telefon za na roko narejen iz neoprena, ki je odporen na potenje
  • Kompatibilen z vsemi mobilnimi telefoni z velikostjo zaslona do 14 cm (5.5")
  • Arkonovi športni nosilci za telefone vključujejo manjši žepek za ključe, kartice ali denar
  • Nosilec za telefon med tekom z odbojnimi trakovi poskrbi za vašo vidljivost in varnost tudi pri nočnem teku
  • Manjše mobilne telefone lahko vstavite vključno z ovitki za telefon, ki jih uporabljate sicer
  • 1 leto garancije

Nosilec za telefon, ki bo popestril športne aktivnosti!

Idealen spremljevalec pri teku in vadbah

XXL- ARMBAND nosilec za telefon za na roko je popolna izbira za vse, ki se radi ukvarjajo s športom, obenem pa želijo imeti svoj mobitel vedno pri sebi. Arkonovi nosilci za telefone so kvalitetni, prilagodljivi in zelo udobni za nošenje. XXL- ARMBAND nosilec za telefon med tekom je kompatibilen z vsemi pametnimi telefoni z velikostjo zaslona do 14 cm (5.5"), pri čemer lahko manjše med njimi vstavite skupaj z ovitki za telefon, ki jih uporabljate sicer.

Bi radi tudi med tekom in vadbo ostali dosegljivi ali se zamotili z glasbo? Z XXL- ARMBAND nosilcem za telefon za na roko bo vaš pametni telefon tudi med športnimi aktivnostmi vedno na dosegu vaše roke! Športni nosilec za telefon je enostaven za uporabo in zelo udoben za nošenje – z močnim elastičnim trakom ga pritrdite okrog zgornjega dela roke in tako učinkovito zavarujete svoj telefon ne glede na intenzivnost vadbe.

 

Varna izbira za vsak pametni telefon

Armband športni nosilci za telefone so varna izbira za vse mobilne telefone, obenem pa vas ne bodo ovirali pri vadbi. Narejeni so iz raztegljivega neoprena odpornega na potenje, tako da to ne bo škodilu vašemu mobitelu. Nosilec za telefon med tekom pritrdite z nastavljivim elastičnim trakom, ki se zapne z močno zanko iz najlona. Odbojni trakovi poskrbijo za vašo varnost tudi pri nočnem teku in aktivnostih.

Mobitel vstavite skozi temu namenjeno odprtino na zgornjem delu in ga varno zaprete v nosilec za telefon za na roko. Sprednja stran je narejena iz plastičnega materiala, ki je občutljiv na dotik in omogoča uporabo mobitela brez da bi ga morali odstraniti iz ovitka. Na zgornji in spodnji strani nosilca za telefon boste našli odprtine za priklop slušalk, vključen pa je tudi manjši žepek za kartice, denar ali ključe.

 

Kompatibilen z večino pametnih telefonov

Arkonovi XXL- ARMBAND nosilci za telefone so ravno prave velikosti za večino pametnih telefonov na našem tržišču. Med njih spadajo npr. iPhone 7 & 7 Plus, 6S & 6S Plus, iPhone 6 & 6 Plus, 5 & 5S, Samsung Galaxy Note 5, Note 4 & Note 3, Galaxy S7, S6 & S5, LG G5, G4 & G3, Nexus 5, HTC One M9, One M8 & One Max, Nokia Lumia 1020 & 1520, Motorola Moto G & Moto X itd.

 

Tehnični podatki

Športni nosilec za telefon med tekom ustreza vsem mobilnim telefonom z velikostjo zaslona do 14 cm (5.5") med katerimi najdete iPhone 7 & 7 Plus, 6S & 6S Plus, iPhone 6 & 6 Plus, 5 & 5S, Samsung Galaxy Note 5, Note 4 & Note 3, Galaxy S7, S6 & S5, LG G5, G4 & G3, Nexus 5, HTC One M9, One M8 & One Max, Nokia Lumia 1020 & 1520, Motorola Moto G & Moto X itd.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Športni nadlaktni etui za pametni telefon (XXL-ARMBAND)

BREZPLAČNA DOSTAVA

Za nakupe nad 50 €

KAKOVOSTNI IZDELKI

Z najmanj 1 letom garancije

ENOSTAVNO VRAČILO

Izdelek lahko enostavno vrnete v 14 dneh