Športni zapestni etui za pametni telefon (XXL-WRIST)

Akcijska cena 19,95 € 16,35 € Redna cena 24,95 €
  • Prilagodljiv in kvaliteten zapestni nosilec za telefon med tekom, narejen iz neoprena, ki je odporen na potenje
  • Kompatibilen z vsemi mobilnimi telefoni z velikostjo zaslona do 14 cm (5.5")
  • Arkonovi športni nosilci za telefone vključujejo priročen žepek za ključe, kartice ali denar
  • Nosilec za telefon za na roko z odbojnimi trakovi poskrbi za vašo vidljivost in varnost tudi pri nočnem teku
  • Manjše mobilne telefone lahko vstavite vključno z ovitki za telefon, ki jih uporabljate sicer
  • 1 leto garancije

Nosilec za telefon za na roko, ki bo prepričal vse tekače!

Dobra izbira za vse navdušence nad tekom

XXL-WRIST je zapestni nosilec za telefon za na roko ki je zaradi svoje pozicije primeren predvsem za tekače, saj omogoča lahko spremljanje napredka, hitrosti in pretečene razdalje. Arkonovi nosilci za telefone so kvalitetni, prilagodljivi in zelo udobni za nošenje. XXL-WRIST nosilec za telefon med tekom dobro zavaruje vašo napravo in je kompatibilen z vsemi pametnimi telefoni z velikostjo zaslona do 14 cm (5.5"). Manjše mobilne telefone lahko vstavite skupaj z ovitki za telefon, ki jih uporabljate sicer.

Bi med tekom radi spremljali svoj napredek, hitrost in pretečeno razdaljo? Z XXL-WRIST nosilcem za telefon bo vaš mobitel tudi med športnimi aktivnostmi vedno na dosegu vaše roke! Nosilec za telefon za na roko je enostaven za uporabo in zelo udobno za nošenje – z močnim elastičnim trakom ga pritrdite okrog zapestja in s tem zavarujete vaš pametni telefon pred poškodbami.

 

Varen in enostaven za uporabo

Armband nosilci za telefone so varna izbira za vse pametne telefone, obenem pa vas ne bodo ovirali pri vadbi. Narejeni so iz raztegljivega neoprena odpornega na potenje, tako da to ne bo škodilu vašemu mobitelu. Nosilec za telefon med tekom pritrdite z nastavljivim elastičnim trakom, ki se zapne z močno zanko iz najlona. Odbojni trakovi na držalu za telefon poskrbijo za vašo varnost tudi pri nočnem teku in aktivnostih.

Mobitel vstavite skozi temu namenjeno odprtino na zgornjem delu in ga varno zaprete v nosilec za telefon. Sprednja stran je narejena iz plastičnega materiala, ki je občutljiv na dotik in omogoča uporabo mobitela brez da bi ga morali odstraniti iz ovitka. Na zgornji in spodnji strani nosilca za telefon za na roko boste našli odprtine za priklop slušalk, vključen pa je tudi manjši žepek za kartice, denar ali ključe.

 

Dovolj velik za večino mobilnih telefonov

Arkonovi XXL-WRIST nosilci za telefone so ravno prave velikosti za večino mobilnih telefonov na našem tržišču. Med njih spadajo npr. iPhone 7 & 7 Plus, 6S & 6S Plus, iPhone 6 & 6 Plus, 5 & 5S, Samsung Galaxy Note 5, Note 4 & Note 3, Galaxy S7, S6 & S5, LG G5, G4 & G3, Nexus 5, HTC One M9, One M8 & One Max, Nokia Lumia 1020 & 1520, Motorola Moto G & Moto X itd.

 

Tehnični podatki

Športni nosilec za telefon med tekom ustreza vsem mobilnim telefonom z velikostjo zaslona do 14 cm (5.5") med katerimi najdete iPhone 7 & 7 Plus, 6S & 6S Plus, iPhone 6 & 6 Plus, 5 & 5S, Samsung Galaxy Note 5, Note 4 & Note 3, Galaxy S7, S6 & S5, LG G5, G4 & G3, Nexus 5, HTC One M9, One M8 & One Max, Nokia Lumia 1020 & 1520, Motorola Moto G & Moto X itd.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Športni zapestni etui za pametni telefon (XXL-WRIST)

BREZPLAČNA DOSTAVA

Za nakupe nad 50 €

KAKOVOSTNI IZDELKI

Z najmanj 1 letom garancije

ENOSTAVNO VRAČILO

Izdelek lahko enostavno vrnete v 14 dneh