Univerzalno držalo za tablični računalnik (TAB003)

Izdelek trenutno žal ni na zalogi.
Za več informacij pošljite povpraševanje.

  • Držalo za tablični računalnik, ki ga lahko kombinirate z različnimi nosilci iz ponudbe
  • Samo držalo za tablični računalnik, zraven lahko kupite poljuben nosilec za tablico
  • Kvalitetna dodatna oprema za avto, ki bo izboljšala vašo potovalno izkušnjo
  • Držalo za vsak tablični računalnik z velikostjo zaslona 9" do 12" 
  • Podporne noge so nastavljive in ne prekrivajo nobenih gumbov in priključkov
  • 1 leto garancije

Kvalitetno in varno držalo za tablični računalnik

Eno držalo – različne kombinacije!

TAB003 je kvalitetno in univerzalno držalo za tablični računalnik, ki bo hitro postalo vaša obvezna dodatna oprema za avto - sploh na potovanjih! Držalo lahko kombinirate z različnimi nosilci iz naše ponudbe in ga tako popolnoma prilagodite svojim potrebam. Če imate več kot en nosilec za tablico, držalo z lahkoto premikate iz enega na drugega po svojih željah. TAB003 ustreza večini nosilcev na naši spletni strani in vam tako omogoča vrsto različnih kombinacij.

Ko se vozite sami ga pritrdite na klasičen nosilec za tablico z vakuumskim pritrjevanjem na sprednjo šipo oziroma armaturno ploščo vašega avtomobila (ali drugega vozila). Tako si boste vožnjo lahko popestrili s priljubljeno glasbo ali pa na tablici spremljali GPS.

Ko imate v avtu otroke ali druge sopotnike ga montirajte na teleskopski nosilec za tablico, ki se pritrdi na sedež vozila. Imate dovolj vprašanj, kdaj boste na cilju? Zavrtite svojim sopotnikom dober film ali serijo, vi pa uživajte v mirni vožnji brez motenj in nestrpnih vprašanj.

TAB003 je brez dvoma dodatna oprema za avto brez katere si ne boste več predstavljali vožnje!

 

Kompatibilen in fleksibilen

TAB003 držalo za tablični računalnik je znano po svojem širokem razponu in kompatibilnosti – primerno je za vsak tablični računalnik z velikostjo zaslona 9" do 12". Med preverjene modele spadajo: Apple iPad Pro, iPad Air & Air 2, iPad 2, 3 & 4, Samsung Galaxy Note 10.1, Galaxy Tab 4 10.1, Galaxy Tab Pro 10.1 & 12.2, Galaxy Tab S 10.5, Kindle Fire HD 8.9, Google Pixel C, Nexus 9 & 10, LG G Pad 10.1, Sony Xperia Tablet Z & Z4, itd.

Zaščitne oziroma podporne nogice so nastavljive in jih lahko sami pozicionirate po svojih željah. Tako lahko zagotovite, da nikoli ne bodo prekrivale gumbov in priključkov vašega tabličnega računalnika. Kljub trdnemu prijemu in dobremu varovanju držalo ne bo vplivalo na delovanje vaše naprave ali ji na kakršen koli način škodilo. Idealna dodatna oprema za avto!

 

Kaj pa nosilec za tablico?

V naši spletni trgovini lahko izbirate med vrsto različnih nosilcev za tablični računalnik in izberete tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Držalo TAB003 je zares idealna dodatna oprema za avto - narejeno je tako, da ustreza prav vsem nosilcem iz ponudbe.

Med najbolj priljubljene kombinacije spadata:

TAB003 + HM003-SBH

TAB003 + CM117-SBH

 

Tehnični podatki

Držalo ustreza vsem tabličnim računalnikom z velikostjo zaslona 8.9"-18.4" med katere med drugim spadajo: Apple iPad Pro, iPad Air & Air 2, iPad 2, 3 & 4, Samsung Galaxy Note 10.1, Galaxy Tab 4 10.1, Galaxy Tab Pro 10.1 & 12.2, Galaxy Tab S 10.5, Kindle Fire HD 8.9, Google Pixel C, Nexus 9 & 10, LG G Pad 10.1, Sony Xperia Tablet Z & Z4, itd.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Univerzalno držalo za tablični računalnik (TAB003)