Vodoodporni nosilec za telefon z nastavkom za kolo in motor (SM032) za Dim: 7,6cm x 13,8cm x 1,5cm

  • Vodoodporen, kvaliteten in zanesljiv nosilec za telefon za kolo in motor
  • Držalo za telefon na kolesu je kompatibilno z vsemi krmili z obsegom do 33mm in omogoča 360° rotacijo zaslona
  • Ovitek nosilca za telefon za motor in kolo je narejen iz plastike, ki je občutljiva na dotik, kar omogoča lahko uporabo telefona tudi med vožnjo
  • Arkonovi nosilci za telefone so primerni za Apple iPhone, Samsung Galaxy in vse telefone z merami do 7,6cm x 13,8cm x 1,5cm
  • 1 leto garancije

Vodoodporni nosilec za telefon - za vsako kolo in motor

Sanje vsakega motorista in kolesarja!

SM032 je kvaliteten in uporaben nosilec za telefon za kolo in motor, ki je kompatibilen z vsemi pametnimi telefoni z merami do 5.5” x 3” x 5”. Po velikosti med primerne telefone spadajo npr. Apple iPhone 7, 6, 5S, SE in podobni. Arkonovi nosilci za telefone so visoke kakovosti, prilagodljivi in izjemno varni.

Nosilec za telefon za motor in kolo je kompatibilen z vsemi krmili z obsegom do 33mm in omogoča 360° rotacijo za optimalno pozicioniranje zaslona. Na krmilo ga pritrdite z lahkoto s pomočjo navadnega izvijača, pri čemer lahko za dodatno zaščito poskrbite s priloženo zanko iz gume.

 

Lahka uporaba tudi med vožnjo

Vodoodporni ovitek držala za telefon na kolesu se odpre in zapre z zadrgo ter tako dobro zaščiti vaš telefon med vožnjo. Nosilec za telefon za motor in kolo je iz plastike, ki je občutljiva na dotik in omogoča lahko uporabo telefona tudi med vožnjo. Tako lahko vedno spremljate GPS in ostanete dosegljivi za nujne primere.

 

Tehnični podatki:

Sm032 je kombinacija nosilca za telefon za kolo in motor ter držala za telefon na kolesu. Arkonovi nosilci za telefone so znani po svoji kvaliteti, fleksibilnosti in vzdržljivosti. Primeren je za pametne telefone z merami do 5.5” x 3” x 5” med katere sodijo tudi Apple iPhone in Samsung Galaxy.

Super nosilec za telefon za BMW motor - primeren tudi za motorje drugih znamk, kolesa in sorodna vozila.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Vodoodporni nosilec za telefon z nastavkom za kolo in motor (SM032) za Dim: 7,6cm x 13,8cm x 1,5cm

BREZPLAČNA DOSTAVA

Za nakupe nad 50 €

KAKOVOSTNI IZDELKI

Z najmanj 1 letom garancije

ENOSTAVNO VRAČILO

Izdelek lahko enostavno vrnete v 14 dneh