Pogosta vprašanja

  • Dostava

 

Če danes oddam naročilo, kdaj lahko pričakujem paket?

Izdelki, naročeni pri nas, gredo na pot v najkrajšem možnem času. Izdelke za nas dostavlja Pošta Slovenije, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan po tem, ko ste prejeli obvestilo o odpremi.

 

Kako bo paket dostavljen?

Paket bo dostavljen na naslov, ki ste ga vnesli ob oddaji naročila. Če vas ob dostavi ni na izbranem naslovu, bo dostavljalec pustil sporočilo, s katerim lahko paket prevzamete kasneje na vaši najbližji pošti.

 

So pri dostavi možni kakšni dodatni stroški?

Ob izbiri načina plačila po povzetju, vam Pošta Slovenije zaračuna še dodatni strošek v znesku 0,99€.

 

 

  • Garancija

 

Imajo izdelki garancijo?

Naši izdelki imajo garancijo, če je tako navedeno na računu ali garancijskem listu. Če v spletni trgovini ni informacije glede garancije posameznega izdelka, potem ta izdelek garancije nima.

 

Kako vem, ali je garancija veljavna?

Garancija je veljavna ob predložitvi računa in upoštevanju navodil in pogojev, ki so navedeni na garancijskem listu. Informacija o garanciji določenega izdelka je zapisana v njegovi predstavitvi, garancijski rok pa je naveden na garancijskem listu ali računu.

 

Kje lahko uveljavljam garancijo?

Kupec lahko garancijo uveljavlja pri trgovcu ali pa neposredno pri proizvajalcu izdelka ozirma njegovem pooblaščenem servisu. Uveljavlja jo lahko s predloženim garancijskim listom in računom. Proizvajalec oziroma pooblaščeni servis je dolžan garancijsko popravilo opraviti v 45 dneh od dne prejema izdelka v popravilo, ali pa izdelek zamenjati z drugim, enakovrednim izdelkom v brezhibnem stanju.

 

 

  • Plačilo:

 

Plačilo preko transakcijskega računa (TRR)

Plačilo se opravi preko UPN plačilnega naloga, s katerim lahko plačate preko svoje spletne banke ali pa fizično na poslovalnicah bank in pošti Slovenije. Plačila so izvedena glede na delovni čas banke in ne v realnem času.

 

 

Plačilo s kreditno kartico

Hiter in zanesljiv način plačila. Za plačilo s kreditno kartico ne potrebujete Paypal računa. Podprte so naslednje kreditne kartice: Visa, Mastercard, Maestro,  American Express in Discover.

 

 

Plačilo po povzetju

Eden izmed najbolj varnih načinov plačila. Plačate z gotovino ob samem prevzemu oziroma dostavi naročila, pri čemer se zaračuna še provizija pošti Slovenije.