Politika zasebnosti in piškotki

Članstvo in nakup sta popolnoma varna.

Vaši podatki so skrbno varovani pred zlorabami.

Vse posredovane informacije so varovane pred vdorom tretjih oseb, kar vam zagotavlja brezskrbno poslovanje.

Ta politika zasebnosti se lahko kadar koli spremeni ali dopolni, brez predhodnega obvestila ali opozorila. Z uporabo spletne strani uporabnik soglaša s spremembami in dopolnitvami.

 

Varovanje osebnih podatkov pomeni:

- Vaši osebni podatki ne bodo nikoli zlorabljeni na kakršen koli način.

- Vaši osebni in kontaktni podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

- Vaše osebne in kontaktne podatke bomo posredovali tretjim osebam samo v primeru, da v to sami privolite.

- Na vaš elektronski naslov ne boste prejemali elektronskih sporočil, na katera se niste prijavili.

- Če ste se prijavili na elektronska sporočila, a jih ne želite več prejemati, se lahko kadar koli odjavite.

 

Spletne aktivnosti so v skladu z zakonodajo. Politika zasebnosti obravnava ravnanje z informacijami, ki jih ponudnik dobi o vas, kadar obiščete in uporabite spletno stran.

 

Zbiranje in obdelovanje osebnih podatkov

Osebni podatek je informacija, ki vas identificira kot posameznika: vaše ime, priimek, elektronski ali navadni naslov ipd. Ponudnik ne zbira vaših osebnih podatkov, razen, kadar mu vi to omogočite oz. v to privolite.

 

Uporaba in širjenje osebnih podatkov

Vaše osebne podatke uporabimo izključno zaradi izpolnitve vaših naročil in zaradi tehničnih razlogov administracije na spletni strani, da vam zagotovi dostop do posebnih informacij ali za splošno komuniciranje z vami.

 

Svoboda izbire

Informacije, ki jih o sebi posredujete, nadzorujete vi. Če se odločite, da vaših podatkov ponudniku ne boste posredovali, potem do nekaterih mest oziroma funkcij na spletni strani ne boste mogli dostopati.

 

Avtomatično beleženje informacij (neosebni podatki)

Kadar koli dostopate na spletno stran, se splošni, neosebni podatki (uporabniki spletnega iskalnika, število obiskov, povprečen čas obiska na spletni strani, obiskane strani) avtomatično beležijo (ne kot del prijave). Te informacije uporabljamo za merjenje privlačnosti naše spletne strani in izboljševanje vsebin in uporabnosti. Vaši podatki niso predmet nadaljnje obravnave in niso posredovani tretji stranki.

 

Piškotki

'Piškotki' so majhni, neopazni koščki dokumentov, ki se ob obisku naše spletne strani začasno shranijo na vašem trdem disku in strani omogočajo prepoznavanje vašega računalnika, ko jo naslednjič obiščete. S pomočjo piškotkov vas lahko bolje spoznamo in vam ustrezno prilagodimo nakupovalno izkušnjo na naši strani. Obenem nam pomagajo pri zaščiti vas in drugih strank pred kakršnimi koli potencialnimi zlorabami drugih strani.

Ponudnik uporablja piškotke le za zbiranje informacij, ki zadevajo uporabo spletne strani. Naša stran je le ena izmed mnogih, ki za svoje funkcioniranje uporabljajo piškotke in z njihovo pomočjo prilagajajo in izboljšujejo svoje delovanje in ponudbo. Stran lahko uporabljate brez skrbi, saj z našimi piškotki ne zbiramo kakršnih koli informacij, po katerih bi vas bilo možno osebno prepoznati. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate, da ste bili obveščeni in se strinjate z uporabo piškotkov.

Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom vašega brskalnika, v primeru nestrinjanja lahko uporabo piškotkov zavrnete ali omejite, že naložene piškotke pa izbrišete. Posledica zavrnitve je zmanjšano delovanje spletne strani, ki lahko vpliva na vašo nakupovalno izkušnjo in delovanje strani same na vašem brskalniku.

Nastavite svoj brskalnik, da sprejme piškotke in vam omogoči nakupovanje in shranjevanje produktov ter prejemanje personaliziranih predlogov. Za več informacij glede nastavitev, kliknite ustrezno povezavo spodaj:

 

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali kako so vaši osebni podatki obravnavani, se lahko brez zadržkov obrnete na nas. Na podlagi vaše zahteve vas bomo obvestili - pisno in v skladu s primerno zakonodajo - kateri osebni podatki, če sploh kateri, so bili zbrani med obiskom spletne strani.

 

Pravica do popravka in izbrisa

Pravico imate do izbrisa osebnih podatkov, v kolikor ti niso več potrebni za izvedbo naročil, ki jih obdelujemo na podlagi zakonitega interesa. V primeru, da si želite popraviti določene osebne podatke ali če so nepopolni, imate pravico da zahtevate, da jih čim prej popravimo oziroma dopolnimo.

 

Kontant

Obrnite se na nas na naslov info@sprejemnik.si