Sprejemnik.si Blog

5 razlogov zakaj vsi potrebujemo Fly Mouse

Verjetno smo vsi že kdaj sanjali o tem, da bi imeli eno samo priročno napravo, s katero bi lahko učinkovito nadzirali vso svojo domačo tehnologijo. Ali pa programe, glasbo in filme spreminjali s preprostimi premiki roke po zraku – kot čarovniki. Zveni znano?

Danes naše sanje postajajo resničnost – s pomočjo preproste in intuitivne Fly Mouse!

 

 1.     3v1 – daljinec, miška in tipkovnica!

Fly Mouse je leteča miška in tipkovnica, ki bo hitro postala nepogrešljiv del vašega življenja. Uporabna napravica v sebi združuje univerzalni daljinec, brezžično miško in polno QWERTY tipkovnico, ki jih zlahka vzamete s seboj povsod. Z eno napravo lahko nadzirate vse svoje multimedijske naprave, brskate po spletu in pišete sporočila – kaj več bi si sploh lahko še želeli?

 

 2.     Freespace motion sensing tehnologija

Prevzemite nadzor nad vsemi multimedijskimi napravami s preprostimi premiki Fly Mouse po zraku! Daljinec, miška in tipkovnica v enem se ponašajo s Freespace motion sensing tehnologijo, ki z visoko natančnostjo in odzivnostjo sledi vsem vašim premikom naprave po zraku. Fly Mouse je enostavna in intuitivna za uporabo – navdušila pa bo vse, ki jo preizkusijo! 

 

 3.     Popolna izbira za multimedijske naprave

Uživajte v preprostem in učinkovitem nadzoru nad računalniki, prenosniki in vsemi drugimi napravami, ki temeljijo na PC sistemu. Fly Mouse univerzalni daljinec, miška in tipkovnica v enem podpira vrsto različnih sodobnih naprav, ki imajo USB vhod. Brezžična miška in tipkovnica sta podprti tudi na Windows 7 / Vista / XP in Android OS – mikro sprejemnik preprosto priključite na izbrani USB vhod. 

 

 4.     Neskončno možnosti uporabe

Fly Mouse brezžična miška, tipkovnica in daljinec v enem je super izbira za uporabo doma, v službi, v šoli in na potovanjih. Z daljincem lahko nadzirate glasbene in video vsebine ter spreminjate jakost zvoka s preprostimi gibi roke po zraku. Miška vam bo prišla prav za brskanje po spletu in upravljanje prezentacij, s tipkovnico pa brez težav pišete sporočila in objave na družbenih omrežjih in forumih. 

 

 5.     Napredna varčevalna tehnologija

Fly Mouse deluje do razdalje 15m, zato je popolna izbira tako za domačo uporabo kot tudi za prezentacije v službi, na konferencah in v predavalnicah. Njena napredna varčevalna tehnologija učinkovito uravnava porabo energije in poskrbi za optimalno življenjsko dobo baterije. Po minuti brez povezave ali dveh minutah nedejavnosti Fly Mouse avtomatično preklopi v spalni način in počaka, da znova posežete po njej.

 

Pozabite na zbiranje različnih daljincev in upravljajte vse svoje priljubljene multimedijske naprave z enim univerzalnim daljincem po žepu prijazni ceni!

Izvedite več
Že veste kako boste preživeli praznike?

Zakorakali smo v praznični december in pred nami so trije meseci polni družabnih izletov, športne zabave in  snežno obarvanih dogodivščin! Prihajajoči prazniki so kot nalašč za zimske radosti in aktivnosti v krogu družine in dobrih prijateljev. Že veste kako boste maksimalno izkoristili prihajajoče proste dni? Za vas smo pripravili nekaj super predlogov, v katerih bodo uživali vsi! Ste pripravljeni? ;)

Izvedite več
Pripravite svojo klimo na zimo in prihranite kar 25% porabe!

Oktober in noč čarovnic sta za nami in počasi se lahko tudi uradno začnemo veseliti zimskih mesecev, ki nas čakajo. Verjetno na Sprejemnik.si nismo edini, ki komaj čakamo prihajajoči praznični čas. Tudi vi uživate v brezskrbnem opazovanju pravljično zasneženih ulic, medtem ko ste sami varno na toplem s čajem in dobro knjigo v roki? Se želite vsak dan vrniti v prijetno ogret dom – ne da bi se vam to poznalo na položnicah?

Izvedite več
Popolna poletna kombinacija!

Zakorakali smo v drugi mesec poletja in pred nami je še nekaj tednov, ki jih lahko izkoristimo za krajše a zanimivo potovanje, vikend pobege iz mesta ali daljše uživanje na izbranih počitnicah. Predstavljamo vam 5 inovativnih izdelkov, s katerimi bodo vaše počitnice bolj udobne, vi pa sproščeni in pripravljeni dobro izkoristiti preostanek poletja.

 

Izvedite več
Zakaj bi morali vsi imeti LED žarnice?

LED tehnologija zaradi vrste različnih prednosti vse bolj izpodriva in nadomešča običajne žarnice na pline in žarilno nitko, ki smo jih uporabljali do sedaj. Čeprav se je uporaba LED žarnic začela v avtomobilski industriji, so danes prisotne praktično povsod – v domačih gospodinjstvih, trgovinah, lokalih in kulturnih ustanovah.

 

Izvedite več
7 razlogov zakaj so LED žarnice bistveno boljše od navadnih

 LED tehnologija počasi a vztrajno nadomešča navadne žarnice, ki smo jih bili vajeni do sedaj. Nove LED žarnice so vedno bolj priljubljena izbira, ki jo najdemo v domačih gospodinjstvih, trgovinah, lokalih in zunanjih prostorih. Da bi vam olajšali dileme pri nakupu in pregnali skrbi, smo naredili kratko raziskavo in se pozanimali, zakaj so LED žarnice dejansko boljše od navadnih. Predstavljamo vam glavnih sedem prednosti:

Izvedite več
Flymouse - brezžična miška, tipkovnica in daljinec v enem!

Prevzemite nadzor nad računalniki, prenosniki in drugimi pametnimi napravami s preprostimi premiki roke po zraku!

Izvedite več
Z Melissa Climate v prijetno ohlajeno in varčno poletje!

Temperature iz dneva v dan naraščajo in pred nami sta dva vroča poletna meseca. Vročina je čisto vzdržna, ko se na morju hladimo v senci in slani vodi, malo drugače pa se počuti večina smrtnikov, ki mora zaradi službe trpeti vročino v razbeljenem mestu.

Izvedite več
Športniki in ljubitelji aktivnega načina življenja pozor!

Ste ljubitelj/ica športa in aktivnega načina življenja? Morda s pomočjo pametnega telefona in aplikacij spremljate svoj športni napredek? Si želite, da bi vas lahko pri vseh aktivnostih spremljala vaša najljubša glasba?

 

Izvedite več
Vas mika super športen vikend?

Topli in sončni dnevi pred nami so kot nalašč za urice posvečene športnim aktivnostim, zanimivim izletom ter skrbi za svoje zdravje in dobro počutje. Zberite skupaj družino ali prijatelje in naslednji vikend preživite aktivno!

 

Izvedite več
Stran