Sprejemnik.si Blog

Pripravite svojo klimo na zimo in prihranite kar 25% porabe!

Oktober in noč čarovnic sta za nami in počasi se lahko tudi uradno začnemo veseliti zimskih mesecev, ki nas čakajo. Verjetno na Sprejemnik.si nismo edini, ki komaj čakamo prihajajoči praznični čas. Tudi vi uživate v brezskrbnem opazovanju pravljično zasneženih ulic, medtem ko ste sami varno na toplem s čajem in dobro knjigo v roki? Se želite vsak dan vrniti v prijetno ogret dom – ne da bi se vam to poznalo na položnicah?

Izvedite več
Popolna poletna kombinacija!

Zakorakali smo v drugi mesec poletja in pred nami je še nekaj tednov, ki jih lahko izkoristimo za krajše a zanimivo potovanje, vikend pobege iz mesta ali daljše uživanje na izbranih počitnicah. Predstavljamo vam 5 inovativnih izdelkov, s katerimi bodo vaše počitnice bolj udobne, vi pa sproščeni in pripravljeni dobro izkoristiti preostanek poletja.

 

Izvedite več
Zakaj bi morali vsi imeti LED žarnice?

LED tehnologija zaradi vrste različnih prednosti vse bolj izpodriva in nadomešča običajne žarnice na pline in žarilno nitko, ki smo jih uporabljali do sedaj. Čeprav se je uporaba LED žarnic začela v avtomobilski industriji, so danes prisotne praktično povsod – v domačih gospodinjstvih, trgovinah, lokalih in kulturnih ustanovah.

 

Izvedite več
7 razlogov zakaj so LED žarnice bistveno boljše od navadnih

 LED tehnologija počasi a vztrajno nadomešča navadne žarnice, ki smo jih bili vajeni do sedaj. Nove LED žarnice so vedno bolj priljubljena izbira, ki jo najdemo v domačih gospodinjstvih, trgovinah, lokalih in zunanjih prostorih. Da bi vam olajšali dileme pri nakupu in pregnali skrbi, smo naredili kratko raziskavo in se pozanimali, zakaj so LED žarnice dejansko boljše od navadnih. Predstavljamo vam glavnih sedem prednosti:

Izvedite več
Flymouse - brezžična miška, tipkovnica in daljinec v enem!

Prevzemite nadzor nad računalniki, prenosniki in drugimi pametnimi napravami s preprostimi premiki roke po zraku!

Izvedite več
Z Melissa Climate v prijetno ohlajeno in varčno poletje!

Temperature iz dneva v dan naraščajo in pred nami sta dva vroča poletna meseca. Vročina je čisto vzdržna, ko se na morju hladimo v senci in slani vodi, malo drugače pa se počuti večina smrtnikov, ki mora zaradi službe trpeti vročino v razbeljenem mestu.

Izvedite več
Športniki in ljubitelji aktivnega načina življenja pozor!

Ste ljubitelj/ica športa in aktivnega načina življenja? Morda s pomočjo pametnega telefona in aplikacij spremljate svoj športni napredek? Si želite, da bi vas lahko pri vseh aktivnostih spremljala vaša najljubša glasba?

 

Izvedite več
Vas mika super športen vikend?

Topli in sončni dnevi pred nami so kot nalašč za urice posvečene športnim aktivnostim, zanimivim izletom ter skrbi za svoje zdravje in dobro počutje. Zberite skupaj družino ali prijatelje in naslednji vikend preživite aktivno!

 

Izvedite več
Čudovito poletje s pametnim nadzorom klime

Ste siti vračanja v zatohlo stanovanje ali hišo? Bi se radi po službi odpočili v prijetno ohlajenih prostorih, ne da bi morali zato klimo pustiti prižgano ves dan in plačevati temu primerne stroške?

 

Izvedite več
Nasveti za super kratkočasno in varno potovanje z avtom

Poletje se bliža, dnevi pa so vse bolj topli in prijetni za potepanje po Sloveniji in bližnjih državah. Sončni vikendi pred nami so idealna priložnost za zanimive izlete z družino ali prijatelji. Svoje proste dneve lahko preživite ob sončenju in sproščanju na obali, športanju in miru v gorah, sprehodih po čudoviti naravi ali pa se odločite za poučen in zabaven ogled bližnjih znamenitosti. Ne glede na to, kam vas pot zanese in kako dolga je, predstavljamo vam nekaj osnovnih vodil in potovalnih potrebščin, s katerimi bo ta prijetna in varna za vse.

Izvedite več
Stran