Sprejemnik.si Blog

Dobra naložba v varčno prihodnost

V sivih zimskih dneh nam misli hote ali nehote uhajajo k dobro in toplo osvetljenim prostorom in mehkemu udobju domačega kavča. Svetloba definitivno vpliva na naše dnevno razpoloženje in produktivnost, zato smo v hladnih mesecih pogosto utrujeni, zaspani in brez energije. Vse to lahko seveda popravimo s primerno osvetlitvijo in tako tudi pozimi uživamo v dobrem počutju – obenem pa investiramo v zdravo in varčno prihodnost!

Izvedite več
5 razlogov zakaj vsi potrebujemo Fly Mouse

Verjetno smo vsi že kdaj sanjali o tem, da bi imeli eno samo priročno napravo, s katero bi lahko učinkovito nadzirali vso svojo domačo tehnologijo. Ali pa programe, glasbo in filme spreminjali s preprostimi premiki roke po zraku – kot čarovniki. Zveni znano?

Danes naše sanje postajajo resničnost – s pomočjo preproste in intuitivne Fly Mouse!

 

Izvedite več
Že veste kako boste preživeli praznike?

Zakorakali smo v praznični december in pred nami so trije meseci polni družabnih izletov, športne zabave in  snežno obarvanih dogodivščin! Prihajajoči prazniki so kot nalašč za zimske radosti in aktivnosti v krogu družine in dobrih prijateljev. Že veste kako boste maksimalno izkoristili prihajajoče proste dni? Za vas smo pripravili nekaj super predlogov, v katerih bodo uživali vsi! Ste pripravljeni? ;)

Izvedite več
Pripravite svojo klimo na zimo in prihranite kar 25% porabe!

Oktober in noč čarovnic sta za nami in počasi se lahko tudi uradno začnemo veseliti zimskih mesecev, ki nas čakajo. Verjetno na Sprejemnik.si nismo edini, ki komaj čakamo prihajajoči praznični čas. Tudi vi uživate v brezskrbnem opazovanju pravljično zasneženih ulic, medtem ko ste sami varno na toplem s čajem in dobro knjigo v roki? Se želite vsak dan vrniti v prijetno ogret dom – ne da bi se vam to poznalo na položnicah?

Izvedite več
Popolna poletna kombinacija!

Zakorakali smo v drugi mesec poletja in pred nami je še nekaj tednov, ki jih lahko izkoristimo za krajše a zanimivo potovanje, vikend pobege iz mesta ali daljše uživanje na izbranih počitnicah. Predstavljamo vam 5 inovativnih izdelkov, s katerimi bodo vaše počitnice bolj udobne, vi pa sproščeni in pripravljeni dobro izkoristiti preostanek poletja.

 

Izvedite več
Zakaj bi morali vsi imeti LED žarnice?

LED tehnologija zaradi vrste različnih prednosti vse bolj izpodriva in nadomešča običajne žarnice na pline in žarilno nitko, ki smo jih uporabljali do sedaj. Čeprav se je uporaba LED žarnic začela v avtomobilski industriji, so danes prisotne praktično povsod – v domačih gospodinjstvih, trgovinah, lokalih in kulturnih ustanovah.

 

Izvedite več
7 razlogov zakaj so LED žarnice bistveno boljše od navadnih

 LED tehnologija počasi a vztrajno nadomešča navadne žarnice, ki smo jih bili vajeni do sedaj. Nove LED žarnice so vedno bolj priljubljena izbira, ki jo najdemo v domačih gospodinjstvih, trgovinah, lokalih in zunanjih prostorih. Da bi vam olajšali dileme pri nakupu in pregnali skrbi, smo naredili kratko raziskavo in se pozanimali, zakaj so LED žarnice dejansko boljše od navadnih. Predstavljamo vam glavnih sedem prednosti:

Izvedite več
Flymouse - brezžična miška, tipkovnica in daljinec v enem!

Prevzemite nadzor nad računalniki, prenosniki in drugimi pametnimi napravami s preprostimi premiki roke po zraku!

Izvedite več
Z Melissa Climate v prijetno ohlajeno in varčno poletje!

Temperature iz dneva v dan naraščajo in pred nami sta dva vroča poletna meseca. Vročina je čisto vzdržna, ko se na morju hladimo v senci in slani vodi, malo drugače pa se počuti večina smrtnikov, ki mora zaradi službe trpeti vročino v razbeljenem mestu.

Izvedite več
Športniki in ljubitelji aktivnega načina življenja pozor!

Ste ljubitelj/ica športa in aktivnega načina življenja? Morda s pomočjo pametnega telefona in aplikacij spremljate svoj športni napredek? Si želite, da bi vas lahko pri vseh aktivnostih spremljala vaša najljubša glasba?

 

Izvedite več
Stran