5 razlogov zakaj vsi potrebujemo Fly Mouse

Verjetno smo vsi že kdaj sanjali o tem, da bi imeli eno samo priročno napravo, s katero bi lahko učinkovito nadzirali vso svojo domačo tehnologijo. Ali pa programe, glasbo in filme spreminjali s preprostimi premiki roke po zraku – kot čarovniki. Zveni znano?

Danes naše sanje postajajo resničnost – s pomočjo preproste in intuitivne Fly Mouse!

 

 1.     3v1 – daljinec, miška in tipkovnica!

Fly Mouse je leteča miška in tipkovnica, ki bo hitro postala nepogrešljiv del vašega življenja. Uporabna napravica v sebi združuje univerzalni daljinec, brezžično miško in polno QWERTY tipkovnico, ki jih zlahka vzamete s seboj povsod. Z eno napravo lahko nadzirate vse svoje multimedijske naprave, brskate po spletu in pišete sporočila – kaj več bi si sploh lahko še želeli?

 

 2.     Freespace motion sensing tehnologija

Prevzemite nadzor nad vsemi multimedijskimi napravami s preprostimi premiki Fly Mouse po zraku! Daljinec, miška in tipkovnica v enem se ponašajo s Freespace motion sensing tehnologijo, ki z visoko natančnostjo in odzivnostjo sledi vsem vašim premikom naprave po zraku. Fly Mouse je enostavna in intuitivna za uporabo – navdušila pa bo vse, ki jo preizkusijo! 

 

 3.     Popolna izbira za multimedijske naprave

Uživajte v preprostem in učinkovitem nadzoru nad računalniki, prenosniki in vsemi drugimi napravami, ki temeljijo na PC sistemu. Fly Mouse univerzalni daljinec, miška in tipkovnica v enem podpira vrsto različnih sodobnih naprav, ki imajo USB vhod. Brezžična miška in tipkovnica sta podprti tudi na Windows 7 / Vista / XP in Android OS – mikro sprejemnik preprosto priključite na izbrani USB vhod. 

 

 4.     Neskončno možnosti uporabe

Fly Mouse brezžična miška, tipkovnica in daljinec v enem je super izbira za uporabo doma, v službi, v šoli in na potovanjih. Z daljincem lahko nadzirate glasbene in video vsebine ter spreminjate jakost zvoka s preprostimi gibi roke po zraku. Miška vam bo prišla prav za brskanje po spletu in upravljanje prezentacij, s tipkovnico pa brez težav pišete sporočila in objave na družbenih omrežjih in forumih. 

 

 5.     Napredna varčevalna tehnologija

Fly Mouse deluje do razdalje 15m, zato je popolna izbira tako za domačo uporabo kot tudi za prezentacije v službi, na konferencah in v predavalnicah. Njena napredna varčevalna tehnologija učinkovito uravnava porabo energije in poskrbi za optimalno življenjsko dobo baterije. Po minuti brez povezave ali dveh minutah nedejavnosti Fly Mouse avtomatično preklopi v spalni način in počaka, da znova posežete po njej.

 

Pozabite na zbiranje različnih daljincev in upravljajte vse svoje priljubljene multimedijske naprave z enim univerzalnim daljincem po žepu prijazni ceni!