Čudovito poletje s pametnim nadzorom klime

Ste siti vračanja v zatohlo stanovanje ali hišo? Bi se radi po službi odpočili v prijetno ohlajenih prostorih, ne da bi morali zato klimo pustiti prižgano ves dan in plačevati temu primerne stroške?

 

Melissa Climate je pametni nadzor klime, s katerim bodo vaša poletja sveža in vaše počutje dobro! Revolucionarna pametna naprava, ki vam omogoča nadzor domače klimatske naprave z vašim pametnim telefonom – kjerkoli in kadarkoli.

 

Izkoristite prednosti pametnega nadzora klimatske naprave!

  • Vsak dan se boste vrnili v prijetno ohlajen (ali segret) dom
  • Z lahkoto boste nadzirali temperaturo in nivo vlažnosti v vašem domu
  • Privarčevali boste kar 25% električne energije
  • Na voljo vam bo avtomatski nadzor klimatske naprave glede na vašo lokacijo
  • Idealna sobna temperatura bo izboljšala vaše splošno počutje, kvaliteto spanca in nivo produktivnosti

 

Melissa Climate je primerna za upravljanje vsake klimatske naprave, ki ima svoj daljinec. Odlikuje jo enostavna namestitev, ki se je lahko loti čisto vsak. Napravo nadzirate s pomočjo pametne aplikacije, ki jo preprosto naložite na svoj telefon (na voljo za iOS in Android). Preko naložene aplikacije lahko klimatske naprave v svojem domu nadzorujete na daljavo – spreminjate željeno temperaturo in način delovanja ter preverjate nivo vlažnosti v prostoru.

 

Ali ste vedeli, da sobna temperatura močno vpliva na vaše dnevno počutje?

Idealna sobna temperatura omogoča, da dosežemo termično udobje, ki bistveno vpliva na naše psihične in telesne sposobnosti. Študije so pokazale, da ob neprimerni sobni temperaturi naš nivo produktivnosti pade za kar 30%, poslabšata pa se tudi naše počutje in spanec. Zaradi tega smo poleti pogosto utrujeni, brez energije in slabo spimo.

 

Posebno pozornost pri idealni sobni temperaturi in termičnemu udobju velja posvečati predvsem pri:

  • predšolskih otrocih, šolarjih, dijakih in študentih
  • starejših in bolnih osebah
  • pisarniških in proizvodnih delavcih
  • ljudeh, ki imajo težave s spanjem in so pogosto pod stresom

 

Melissa Climate je pametna investicija v pametno napravo prihodnosti!

Poletje 2017 je čas, da se podate v prihodnost, nadgradite svoj dom in izkoristite številne prednosti, ki vam jih ponuja nadzor temperature na daljavo. Melissa sama brez težav zazna, kje se nahajate in po vaših preferencah avtomatsko nadzoruje klimatske naprave v vašem domu. Seveda vas aplikacija pred vklopom ali izklopom hlajenja (oziroma ogrevanja) o tem obvesti.

 

Klimatske naprave in s tem temperaturo vašega doma lahko upravljate, ko ste v službi, na izletu, na poti, na sproščujoči kavici s prijatelji ali med počitniškim nakupovanjem. Če se odločite za uporabo pametnega načina, se sami lahko brezskrbno posvetite pomembnejšim odločitvam, kot so kako boste preživeli prost dan, kam greste na počitnice in kaj vse bi radi doživeli to poletje. Melissa bo namesto vas poskrbela, da se vrnete v dom z optimalno temperaturo in ob tem popazila tudi na vašo porabo in stroške – s pametnim razporejanjem delovanja klimatske naprave vam omogoča, da prihranite kar 25% električne energije.

 

Investirajte v produktivnost, dobro počutje in varčevanje z električno energijo – vse to s pomočjo pametne naprave Melissa Climate!