Z Melissa Climate v prijetno ohlajeno in varčno poletje!

Temperature iz dneva v dan naraščajo in pred nami sta dva vroča poletna meseca. Vročina je čisto vzdržna, ko se na morju hladimo v senci in slani vodi, malo drugače pa se počuti večina smrtnikov, ki mora zaradi službe trpeti vročino v razbeljenem mestu.

 

Ko vstanemo so temperature še nekako znosne, a sonce kaj hitro začne segrevati ozračje in še preden se odpravimo od doma je zunaj že krepko nad 20 stopinj.  V službi se potimo v zatohlih prostorih in sanjamo o prihodu domov, ko bomo za nekaj uric prižgali klimo in si malo oddahnili – pa ne preveč, ker je treba paziti na stroške. Vam zveni znano?

 

Melissa poskrbi za vaš dom, ta pa za vas

Si tudi vi želite, da bi vas ob prihodu domov čakalo prijetno ohlajeno stanovanje? Melissa Climate je naprava za pameten nadzor klime, ki vam omogoča nadziranje temperature in vlage zraka - kjerkoli in kadarkoli. Svojo klimatsko napravo z lahkoto upravljate na daljavo s pomočjo aplikacije na vašem pametnem telefonu, ki je prijazna uporabniku in jo lahko obvlada vsak - ne glede na starost ali izkušnje. Melissa je idealna izbira za vse, ki veliko časa preživijo zdoma, vseeno pa si želijo, da jih doma pričaka prijetno vzdušje v katerem se lahko sprostijo.

 

Danes je vse na internetu

Melissa Climate je revolucionarna pametna naprava, ki jo preprosto povežete na domače wi-fi omrežje, sama pa z uporabo infrardečih signalov spreminja nastavitve izbrane klimatske naprave. Preko aplikacije, ki jo naložite na svoj telefon (na voljo na Google Play in App Store), prejemate informacije o trenutni temperaturi in vlagi v stanovanju ter Melissi pošiljate ukaze za spremembe. Za razliko od večine aplikacij je ta zasnovana intuitivno in popolnoma prilagojena uporabniku. Ne glede na to, kje ste, doma vas bo vedno čakala idealna temperatura!

 

Pametni nadzor klime 24/7

Stopite v prihodnost - naj bo vaša klima pametna! Zakaj bi se obremenjevali s sprotnim prilagajanjem nastavitev, če lahko Melissa poskrbi za njih namesto vas? Na aplikaciji lahko nastavite željeno temperaturo prostora in Melissa jo bo vzdrževala za vas. Poleg tega lahko shranite različne vzorce – spreminjanje temperature glede na uro oziroma del dneva ali časovno omejeno delovanje, ki se samodejno izklopi. Idealna funkcija za vse z razgibanim načinom življenja, ki imajo že tako polno glavo različnih stvari – naj vam Melissa vsaj malo olajša delo!

 

Naredite še korak dlje in preizkusite Smart Mode

Konec je skrbi glede klime in temperature doma – Melissina Smart Mode funkcija omogoča samodejni vklop in izklop klimatske naprave glede na to, kje se nahajate – ko zazna, da se približujete domu, bo Melissa zagnala klimatsko napravo in poskrbela, da prispete v prijetno ohlajen prostor. Nič več čakanja in višjih stroškov zaradi potrebe po hitrem hlajenju prostora! Funkcija je uporabna tudi za vse tiste, ki imajo vikend hišico ali stanovanje – naj vas že takoj ob prihodu pozdravi željena temperatura.

 

Z Melissa Climate do 25% nižjih stroškov!

Pametno upravljanje klimatskih naprav ni edina prednost Melisse – ponaša se tudi s svojim izjemnim načinom delovanja. Ta vam bo pomagal prihraniti kar četrtino stroškov, ne da bi zato morali zmanjšati uporabo in trpeti v zatohlih prostorih! Zaradi svoje funkcije geo lokacije (vklop/izklop klime glede na vašo lokacijo) Melissa ve, kdaj pridete domov in vnaprej prižge klimatsko napravo. Tako ima na voljo več časa za postopno spreminjanje temperature, ki porabi bistveno manj energije (in denarja!), kot če bi morala prostor ohladiti ali segreti takoj. Med vašo odsotnostjo poskrbi za nižje in varčnejše delovanje klimatske naprave.

 

Intuitivna in preprosta uporaba

Z enim računom na aplikaciji lahko nadzorujete vse klimatske naprave v vašem domu in nastavite poljubno temperaturo za vsako sobo posebej. Melissa ima vgrajena senzorja za temperaturo in vlago prostora – informacije o obeh lahko sproti spremljate s pomočjo aplikacije na telefonu. Ogledate si lahko tudi celotno zgodovino aktivnosti in nastavitev.

 

Zakaj je Melissa prava izbira za vse?

Z Melissa Climate bodo zadovoljni prav vsi – od zaposlenih odraslih in mladih družin z otroci do starejših oseb in celo hišnih ljubljenčkov. Namestitev je preprosta in vam bo vzela slabih 5 minut, upravljanje naprave pa je lahko in popolnoma prilagojeno potrebam uporabnika. Melissa Climate je kompatibilna z vsemi klimatskimi napravami, ki jih upravljamo z daljincem – in neprimerljivo cenejša od klimatskih naprav, ki imajo že vgrajeno upravljanje prek brezžične povezave.

 

Odločite se za pametni nadzor klime in stopite v prijetno ohlajeno in varčno poletje pripravljeni!