RoadVise nosilec za pametni telefon z nastavkom za kolo in motor (RV127)

  • Kvaliteten in fleksibilen nosilec za telefon za motor in kolo
  • Držalo za telefon na kolesu je kompatibilno z vsemi krmili koles in motorjev z obsegom do 33mm
  • Primerna izbira za vse mobilne telefone s širino zaslona do 4”
  • Arkonovi nosilci za telefone so močni in zanesljivi sopotniki, ki dobro zavarujejo vaš telefon med vožnjo
  • 1 leto garancije

Super nosilec za telefon za motor in kolo

Zanesljiv sopotnik – vedno in povsod

RV127 nosilec za motor in kolo je namenjen vsem pametnim telefonom s težo do 900g in širino zaslona do 4”, vključno z iPhone 7 & 7 Plus, 6S & 6S Plus, iPhone 6 & 6 Plus, 5 & 5S, Samsung Galaxy Note 5, Note 4 & Note 3, Galaxy S7, S6 & S5, LG G5, G4 & G3, Nexus 5, HTC One M9, One M8 & One Max, Nokia Lumia 1020 & 1520, Motorola Moto G & Moto X itd. Svoj pametni telefon lahko v držalo za telefon na kolesu vstavite skupaj z ovitki, ki jih uporabljate sicer.

Nosilec za telefon za kolo in motor je fleksibilen, vzdržljiv in zelo kvaliteten, zato predstavlja močnega in zanesljivega sopotnika na vaših vožnjah. Držalo za telefon na kolesu deluje na vzmetni mehanizem, ki dobro zavaruje vaš pametni telefon in poskrbi, da ta ostane na svojem mestu ne glede na vozne razmere.

 

Primeren za večino motorjev in koles

RV127 nosilec za telefon za kolo in motor je primeren za vse motorje in kolesa z obsegom krmila do 33mm. Držalo za telefon na kolesu je narejeno tako, da morate za vstavljanje in odstranjevanje naprave uporabiti obe roki – na ta način učinkovito prepreči, da bi telefon ponesreči sneli med nastavljanjem željenje pozicije zaslona. Obenem ne prekriva nobene kamere na telefonu in tako omogoča delanje spontanih posnetkov tudi med vožnjo.

Arkonovi nosilci za telefone so preprosti ter se z lahkoto sestavijo in pritrdijo na izbrano vozilo – RV127 nosilec za motor in kolo pride v kompletu s tremi različnimi nastavki za optimalno prilagoditev krmilu vašega vozila. V paketu boste našli tudi ključ s katerim učinkovito fiksirate nosilec na svoj motor ali kolo in ga po potrebi tudi odstranite in pospravite. 

Nosilec za motor in kolo lahko uporabite tudi v kombinaciji z Garmin GPS napravami – preprosto odstranite držalo za telefon na kolesu in nosilec prilagodite vašim potrebam.

 

Tehnični podatki:

Sm032 je kombinacija nosilca za telefon za kolo in motor ter držala za telefon na kolesu. Arkonovi nosilci za telefone so znani po svoji kvaliteti, fleksibilnosti in vzdržljivosti. Primeren je za pametne telefone s širino zaslona do 4”, med katerimi najdete iPhone 7 & 7 Plus, 6S & 6S Plus, iPhone 6 & 6 Plus, 5 & 5S, Samsung Galaxy Note 5, Note 4 & Note 3, Galaxy S7, S6 & S5, LG G5, G4 & G3, Nexus 5, HTC One M9, One M8 & One Max, Nokia Lumia 1020 & 1520, Motorola Moto G & Moto X itd.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:RoadVise nosilec za pametni telefon z nastavkom za kolo in motor (RV127)

BREZPLAČNA DOSTAVA

Za nakupe nad 50 €

KAKOVOSTNI IZDELKI

Z najmanj 1 letom garancije

ENOSTAVNO VRAČILO

Izdelek lahko enostavno vrnete v 14 dneh