Dobra naložba v varčno prihodnost

V sivih zimskih dneh nam misli hote ali nehote uhajajo k dobro in toplo osvetljenim prostorom in mehkemu udobju domačega kavča. Svetloba definitivno vpliva na naše dnevno razpoloženje in produktivnost, zato smo v hladnih mesecih pogosto utrujeni, zaspani in brez energije. Vse to lahko seveda popravimo s primerno osvetlitvijo in tako tudi pozimi uživamo v dobrem počutju – obenem pa investiramo v zdravo in varčno prihodnost!

  

Kaj so LED žarnice in zakaj so boljše od navadnih?

LED žarnice so svetlobna tehnologija prihodnosti, ki bo v naslednjih letih zamenjala druge oblike svetil. Znane so po svoji vsestranskosti in trpežnosti, zaradi katerih jih lahko uporabljamo praktično povsod: doma, za zunanjo osvetlitev, v gostinstvu, trgovinah, proizvodnji, avtomobilih, na reklamnih panojih itd.

 

Medtem, ko klasične žarnice svetijo z pomočjo žarilnih nitk in plina, LED žarnice svetijo tako, da prevajajo električni tok in ga spreminjajo v svetlobo. Klasične žarnice se segrevajo, hitro uničijo ali pregorijo in so izrazito občutljive na udarce. LED žarnice se ne segrevajo, nikoli ne pregorijo, so odporne na udarce, zelo trpežne in imajo dolgo življenjsko dobo. Preprosta primerjava – standardne žarnice gorijo do 750 ur, LED žarnice pa kar do 100.000 ur!

  

Zdrava in varna izbira za vas, družino in okolje

Večina žarnic sveti s pomočjo plinov in kemikalij, LED žarnice pa ne vsebujejo nobenih kemikalij ali strupenih snovi. So ekološko neoporečne in pomagajo skrbeti za čisto in zdravo okolje. Medtem, ko se klasične žarnice segrevajo in znajo biti zaradi tega nevarne za uporabo, LED žarnice pri svojem delovanju ne oddajajo skoraj nič toplote, saj kar 90% porabljene energije pretvorijo v svetlobo!

 

LED žarnice proizvajajo minimalno UV svetlobe in so zdrava izbira za osvetlitev domačih prostorov. Njihova svetilnost imitira nevtralne odtenke bele naravne svetlobe, ki pozitivno vpliva na naše zdravje in počutje ter poskrbi za optimalno koncentracijo, produktivnost in dober nočni spanec.

 

Znižajte porabo elektrike za kar 80%!

Žarnice z LED tehnologijo porabijo do 80% manj električne energije kot klasične žarnice, ki smo jih vajeni uporabljati. Obenem imajo višjo energetsko učinkovitost in bistveno nižje stroške vzdrževanja. Ste siti stalnega pregorevanja praktično novih žarnic? Ena LED žarnica vam zagotavlja leta brezskrbne uporabe!

 

LED žarnice so izjemno preproste za montažo in ne zahtevajo nobenega posebnega vzdrževanja. Primerne so tako za notranjo kot tudi zunanjo uporabo, pri čemer so neobčutljive na vremenske razmere in zunanje vibracije.

 

Znižajte stroške in poskrbite za svoje zdravje – izberite LED!