Pripravite svojo klimo na zimo in prihranite kar 25% porabe!

Oktober in noč čarovnic sta za nami in počasi se lahko tudi uradno začnemo veseliti zimskih mesecev, ki nas čakajo. Verjetno na Sprejemnik.si nismo edini, ki komaj čakamo prihajajoči praznični čas. Tudi vi uživate v brezskrbnem opazovanju pravljično zasneženih ulic, medtem ko ste sami varno na toplem s čajem in dobro knjigo v roki? Se želite vsak dan vrniti v prijetno ogret dom – ne da bi se vam to poznalo na položnicah?


 

Melissa vnaprej segreje vaš dom na željeno temperaturo

Melissa Climate je inovativna naprava prihodnosti, ki s pametnim nadzorom klimatskih naprav poskrbi za vaše dobro počutje in udobje doma. Ste siti dnevnega vračanja v mrzel dom in čakanja, da se ta končno segreje? Bi radi takoj po službi uživali v toplem vzdušju, brez da bi zato morali plačevati višje račune? Melisso odlikuje funkcija prepoznavanja geo-lokacije, ki klimatsko napravo prižge ali ugasne glede na to, kje se nahajate. Ko naprava zazna, da ste v bližini, bo sama vklopila gretje in poskrbela, da se vrnete v optimalno segret dom.

 

Preko Melisse vse svoje klimatske naprave nadzirate na daljavo

S pomočjo Melissa Climate intuitivne aplikacije za pametni telefon boste imeli popoln nadzor nad svojim udobjem – kjerkoli in kadarkoli! Aplikacija je preprosta za uporabo in vam omogoča upravljanje klimatskih naprav na daljavo. Preverite lahko trenutno temperaturo in vlago doma ter ju po želji z lahkoto tudi spreminjate. Ko Melissa Climate prejme vaš ukaz za spremembo, tega posreduje vašim klimatskim napravam in tako poskrbi, da imate stanje doma vedno pod nadzorom.

 

Melissa vam pomaga znižati mesečne stroške ogrevanja za 25%

Revolucionarna pametna naprava z izjemnim načinom delovanja, ki vam bo pomagal prihraniti kar 25% stroškov – brez da bi morali zato trpeti v mrzlem domu! Melissa Climate ima funkcijo za pametno razporejanje delovanja klimatskih naprav, s katero bistveno prihranite pri porabi električne energije. Pametna investicija v napravo prihodnosti, ki je enostavna za namestitev in kompatibilna z vsemi klimatskimi napravami na daljinec.  Ste pripravljeni stopiti v prihodnost in končno nadgraditi svoj dom?

 

Melissa Smart Mode temperaturo in vlago doma ureja namesto vas

Optimalna sobna temperatura pomembno vpliva na vaše zdravje, splošno počutje, produktivnost in kvaliteto spanca. Melissa Climate je znana po svoji Smart Mode funkciji, ki namesto vas prevzame nadzor nad klimatskimi napravami – vi pa se lahko sprostite in uživate. S pomočjo Smart Mode funkcije lahko za vsako sobo posebej nastavite željeno temperaturo – tudi po urah dneva! Hkrati poskrbi tudi za primeren nivo vlage v zraku, kar pride prav še posebej jeseni in pozimi, ko je ta višji kot sicer.

 

Melissa Climate je super izbira za vse klimatske naprave, ki imajo svoj daljinec – obenem pa bistveno cenejša od tistih, ki imajo vgrajeno upravljanje preko brezžične povezave.

 

Izkoristite vse prednosti pametnega nadzora klime, uživajte v toplemu domu in poskrbite za svoje zdravje, udobje in dobro počutje!