Popolna poletna kombinacija!

Zakorakali smo v drugi mesec poletja in pred nami je še nekaj tednov, ki jih lahko izkoristimo za krajše a zanimivo potovanje, vikend pobege iz mesta ali daljše uživanje na izbranih počitnicah. Predstavljamo vam 5 inovativnih izdelkov, s katerimi bodo vaše počitnice bolj udobne, vi pa sproščeni in pripravljeni dobro izkoristiti preostanek poletja.

 

Melissa Climate

Revolucionarna pametna naprava, ki pripomore k vašemu dobremu počutju doma ali na vikendu. Z Melissa Climate lahko preprosto in na daljavo upravljate katerokoli klimatsko napravo z daljincem preko uporabne aplikacije na vašem telefonu. Na voljo vam je tudi avtomatski nadzor klimatske naprave, ki deluje na podlagi vaše lokacije in namesto vas poskrbi za optimalno temperaturo in vlago doma. Vsak dan se vrnite v prijetno ohlajen dom – pri tem pa privarčujte kar 25% električne energije!

 

Tv Man Pocket

Spremenite svoj pametni telefon ali tablico v TV! Super žepna naprava, ki samodejno zaznava DVB-T signal in preko WiFi povezave omogoča predvajanje TV kanalov na željene naprave – osebni računalnik, prenosnik, tablica ali pametni telefon. Tv Man Pocket je kot nalašč za potovanja, kampiranje ali počitnice izven Slovenije, ker za svoje delovanje ne potrebuje drage 3G povezave – WiFi pa danes najdete skoraj povsod. Za napajanje naprave poskrbi vgrajena baterija, ki zagotavlja 4 ure delovanja brez priklopa na električno energijo.

 

Nosilec TAB3-RSHM

Obvezna oprema za družine in družbe, ki pogosto potujejo ali veliko časa preživijo v avtu. TAB3-RSHM je izjemno kvaliteten nosilec za tablični računalnik, ki ga z lahkoto pitrdite na vzglavnike sprednjih sedežev vozila. Idealna izbira za kratkočasenje voznika, sovoznika ali sopotnikov na zadnjih sedežih – zakaj si ne bi poti popestrili s poslušanjem svoje najljubše glasbe in avdio knjig ali pa otroke zamotili z ogledom priljubljenih filmov in risank? Pozicijo tabličnega računalnika z lahkoto prilagodite številu in poziciji vseh gledalcev.

 

Športni ovitki za pametni telefon: ARMBAND5XXL-ARMBAND in XXL-WRIST

Ste ljubitelji aktivnega preživljanja poletja in uživate v športu? Si želite, da bi vas lahko glasba in športne aplikacije spremljale povsod? Arkonovi športni ovitki za telefon so varna in kvalitetna izbira, ki bo navdušila vse! Udobni za nošenje, narejeni iz kvalitetnega neoprena odpornega na potenje in kompatibilni z večino telefonov na naših tržiščih. Izbirate lahko med tremi različicami: ARMBAND5XXL-ARMBAND in XXL-WRIST (vse vključujejo odbojne trakove za dodatno varnost ter priročen žepek za ključe, denar ali kartice).

 

LED RGB trak

Boste preostanek poletja preživeli doma, pa bi ga radi popestrili z vrtno ali domačo zabavo? Morda vnesli nekaj počitniškega duha v svoj dom? Zagotovite si vzdušje po vaši meri! LED RGB trak je enostaven za namestitev, prilagodljiv vašim potrebam in zelo trpežen. S pomočjo daljinca lahko poljubno izbirate med 18 različnimi barvami traku in svetlobo z lahkoto prilagodite priložnosti. LED trakovi so primerni za uporabo v zunanjih ali notranjih prostorih, nad RGB edicijo pa bodo navdušeni tudi otroci.

 

Kako boste izkoristili zadnje tedne poletja? ;)