LED RGB trak (LS-2120)

Moč: 9.6W  •  Napetost: 12V  •  Št. led: 60 LED/m  •  Barva: RGB  •  18 svetilnosti
  • Barve LED trakov RGB lahko poljubno menjate s pomočjo daljinca
  • Super za otroške sobice, prostore namenjene zabavi in gostinstvu
  • LED trakovi so enostavni za namestitev, prilagodljivi vašim potrebam in zelo trpežni
  • Primerni za uporabo doma, v poslovnih objektih in prostorih, zunaj in v avtomobilu
  • LED trakovi 12V so odporni na prah, poškodbe in blažji stik z vodo

Z LED trakovi do vzdušja po vaši meri!

 

Popolna izbira za osvetlitev domačih, poslovnih in komercialnih prostorov!

LED trakovi postajajo vse bolj priljubljena izbira za osvetljevanje ali dodajanje kanček vzdušja domačim, poslovnim in komercialnim prostorom. Obstaja vrsta različnih argumentov, zakaj so LED trakovi in žarnice boljša izbira od standardnih, ki smo jih uporabljali prej – LED trakovi so bolj učinkoviti, sijoči, trpežni, trajni, prilagodljivi in lahki za montažo, hkrati pa imajo skoraj neobstoječ toplotni odtis in so prijazni do našega zdravja in okolja.

Zaradi svoje vzdržljivosti so primerni za uporabo praktično povsod – doma, v poslovnih prostorih, trgovinah in lokalih, izložbah in reklamnih panojih, zunanjih prostorih in vozilih. LED trakovi so popolna izbira za popestritev celotnih sob (npr. otroške sobice, dnevni prostori, kopalnice itd.) ali izbranih površin (npr. kuhinjski pulti, omare, vitrine, stopnice, vrtno pohištvo itd.).

LED trakovi so sestavljeni iz traku in površine, na kateri so v enakomernih intervalih nanizane LED lučke. Montaža LED trakov je hitra in enostavna, nekateri so že opremljeni s samolepilnim trakom, medtem ko druge prilepite z lepilom primernim za izbrano površino. Njihova posebnost je izjemna prilagodljivost vašim potrebam in izbranemu prostoru, saj lahko vse LED trakove krajšate in oblikujete po svojih željah – trak preprosto narežete na dolžine, ki vam ustrezajo. Ob vklopu zasveti celotna površina LED traku, pri čemer lahko izbirate tako stopnjo svetilnosti, kot tudi barvo ali jakost svetlobe.

 

LED trakovi RGB za živahno in barvito vzdušje!

Poznamo različne barve in stopnje svetilnosti LED trakov, zato se lahko pri nakupu odločite za tisto, ki najbolj ustreza vam in vašim željam. LED trakove v osnovi delimo na enobarvne (hladno bela, toplo bela, rdeča, zelena, modra) in RGB (barve lahko poljubno menjate s pomočjo daljinca).

LED trakovi RGB so super izbira za popestritev domačih in komercialnih prostorov. Posebej primerni so za prostore namenjene zabavi, igrive otroške sobice, lokale, klube, trgovine, praznično osvetlitev in različna vozila. S pomočjo daljinca lahko po želji menjate barvo svojih LED trakov RGB ter tako z lahkoto spreminjate vzdušje in efekte.

 

Neskončno možnosti uporabe! 

Prava posebnost LED trakov je dejstvo, da nudijo neskončno število možnosti uporabe. Doma jih lahko uporabite za osvetlitev stopnic, hodnikov, sob, kuhinje in kuhinjskih pultov, stropa ali sten. Za dekorativne namene jih lahko namestite v vitrine in na police ali v bližino ogledal in slik. Vaši otroci bodo navdušeni nad barvnimi trakovi, ki so obenem tudi varna izbira za njih, saj se z njimi ne morejo opeči. 

V poslovnih objektih kot so trgovine, hoteli, klubi in lokali jih lahko uporabite za osvetlitev imena, napisov in reklamnih tabel, osvetljevanje stopnišča in zunanjih prostorov (terase, vrt), ustvarjanje željenega vzdušja ter popestritev pulta, polic in izložb.

LED trakovi so primerni tudi za uporabo v avtomobilu pri katerem lahko z njimi osvetlite podvozje, notranjost vozila in prtljažni prostor.

  

Tehnične specifikacije:

Moč in poraba na meter: 4.3W 

Napetost: 12V

Število LED na meter: 60

Barva: hladno bela

Svetilnost: 7 svetilnosti 

Temperatura svetlobe po Kelvin lestvici: 3000K 

Zaščita: IP20

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LED RGB trak (LS-2120)

BREZPLAČNA DOSTAVA

Za nakupe nad 50 €

KAKOVOSTNI IZDELKI

Z najmanj 1 letom garancije

ENOSTAVNO VRAČILO

Izdelek lahko enostavno vrnete v 14 dneh