Mega Grip univerzalni avto nosilec za prenosni telefon (Arkon SM420)

 • Idealna izbira za vse, ki bi radi imeli svoj mobilni telefon vedno pri roki - tudi med vožnjo
 • Univerzalni nosilec za telefon v avtu s fleksibilnim vratom in 360 ° rotacijo držala
 • Obvezna dodatna oprema za avto za vse, ki veliko prevozijo in bi radi ostali dosegljivi med vožnjo
 • Primeren za vse vrste mobilnih telefonov z velikostjo zaslona nad 3,5”
 • Olajša uporabo telefona med vožnjo – za sprejemanje klicev, spremljanje GPS-a, poslušanje glasbe itd.
 • Arkonove nosilce za telefone odlikujejo izjemna kvaliteta, fleksibilnost, zaščita naprave in prilagodljivost potrebam voznika
 • Arkon je svetovno znan proizvajalec najkvalitetnejših nosilcev
 • 1 leto garancije

Izberite Arkon Mega Grip nosilec za telefon!

Želite biti vedno dosegljivi?

SM420 je kvaliteten in prilagodljiv nosilec za telefon v avtu, s katerim bo vaš prenosni telefon vedno na dosegu roke – vi pa dosegljivi ne glede na to, kje ste. Gre za kombinacijo fleksibilnega nosilca za telefon in univerzalnega držala za telefon, ki je primerna za vse naprave z velikostjo zaslona nad 3,5”. Pritrdite ga preprosto na sprednjo šipo avtomobila in po potrebi z lahkoto tudi pospravite. Zaradi svoje prilagodljivosti je primeren za prav vsako vozilo - ne glede na njegovo velikost.

V poštev pridejo naslednji mobitel aparati: iPhone 7 & 7 Plus, 6S & 6S Plus, iPhone 6 & 6 Plus, 5 & 5S, Samsung Galaxy Note 5, Note 4 & Note 3, Galaxy S7, S6 & S5, LG G5, G4 & G3, Nexus 5, HTC One M9, One M8 & One Max, Nokia Lumia 1020 & 1520, Motorola Moto G & Moto X itd.

 

Arkon - najboljša izbira za vaš avto in prenosni telefon

 • Dodatna oprema za avto, ki zavaruje vaš mobilni telefon ne da bi ga pri tem poškodovala
 • Kvaliteten nosilec za telefon v avtu, ki s sprožilnim mehanizmom trdno objame telefon
 • Močno vakuumsko pritrjevanje, ki ne bo popustilo ne glede na vozne razmere
 • Držalo in nosilec za telefon ne vplivata na delovanje mobilnih telefonov in jim v nobenem pogledu ne škodita
 • Arkonovi nosilci za telefon so Izjemno kvalitetni, fleksibilni in popolnoma prilagodljivi potrebam voznika

 

Zvest sopotnik, vedno in povsod

Ste eden izmed tistih ljudi, ki želijo imeti svoj prenosni telefon vedno pri roki? Morda pogosto službeno potujete, hkrati pa morate biti vedno dosegljivi? Potem je Arkon nosilec za telefon SM420 idealna izbira za vas! Kombinacija kvalitetnega držala za telefon in prilagodljivega nosilca za telefon je del dodatne opreme za avto brez katere si kmalu ne boste več predstavljali življenja!

S pomočjo vakuumskega pritrjevanja lahko Arkon nosilec za telefon pritrdite na šipo ali armaturno ploščo poljubnega vozila in po potrebi z lahkoto premaknete v drugo vozilo ali pospravite. Nosilec za telefon je sestavljen iz fleksibilnega vratu in močnega držala, ki trdno objame vse mobitel aparate z velikostjo zaslona nad 3,5”. Držalo se po potrebi lahko zavrti za 360 ° in skupaj z nastavljivo glavo omogoča optimalen položaj za vidljivost zaslona med vožnjo.

Popestrite si dolge vožnje s poslušanjem glasbe ali avdio knjig, spremljajte GPS in poskrbite, da ste vedno dosegljivi - ne da bi pri tem tvegali z nevarno vožnjo.

 

Tehnični podatki

SM420 nosilec za telefon v avtu je del dodatne opreme za avto, idealne za vse voznike avtomobilov, kombijev, tovornjakov, avtobusov ali dostavnih vozil. Sestavljen je iz nosilca za telefon s fleksibilnim vratom in kvalitetnega držala. Pritrdite ga preprosto na šipo ali armaturno ploščo poljubnega vozila in po potrebi z lahkoto tudi odstranite in pospravite.

Arkonovi nosilci za telefone so izjemno kvalitetni in fleksibilni. Nosilec za telefon SM420 zaradi svoje univerzalne velikosti podpira in zavaruje vrsto različnih pametnih naprav kot so iPhone 7 & 7 Plus, 6S & 6S Plus, iPhone 6 & 6 Plus, 5 & 5S, Samsung Galaxy Note 5, Note 4 & Note 3, Galaxy S7, S6 & S5, LG G5, G4 & G3, Nexus 5, HTC One M9, One M8 & One Max, Nokia Lumia 1020 & 1520, Motorola Moto G & Moto X itd.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Mega Grip univerzalni avto nosilec za prenosni telefon (Arkon SM420)

BREZPLAČNA DOSTAVA

Za nakupe nad 50 €

KAKOVOSTNI IZDELKI

Z najmanj 1 letom garancije

ENOSTAVNO VRAČILO

Izdelek lahko enostavno vrnete v 14 dneh