Mega Grip univerzalni avto nosilec za prenosni telefon (SM420)

 • Idealna izbira za vse, ki bi radi imeli svoj prenosni telefon vedno pri roki - tudi med vožnjo
 • Univerzalni avto nosilec za mobitel aparate s fleksibilnim vratom in 360 ° rotacijo držala
 • Obvezna dodatna oprema za avto za vse, ki veliko prevozijo in bi radi ostali dosegljivi med vožnjo
 • Primeren za vse vrste mobitel aparatov z velikostjo zaslona nad 3,5”
 • Olajša uporabo prenosnega telefona med vožnjo – za sprejemanje klicev, spremljanje GPS-a, poslušanje glasbe itd.
 • Izjemna kvaliteta, fleksibilnost in prilagodljivost potrebam voznika
 • 1 leto garancije

Želite biti vedno dosegljivi?

SM420 je kvalitetna in prilagodljiva dodatna oprema za avto s katero bo vaš prenosni telefon vedno na dosegu roke – vi pa dosegljivi ne glede na to, kje ste. Gre za kombinacijo fleksibilnega nosilca in univerzalnega držala za mobitel aparate, ki je primerno za vse telefone z velikostjo zaslona nad 3,5”. Pritrdite ga preprosto na sprednjo šipo avtomobila in po potrebi z lahkoto tudi pospravite. Zaradi svoje prilagodljivosti je primeren za prav vsako vozilo - ne glede na njegovo velikost.

V poštev pridejo naslednji mobitel aparati: iPhone 7 & 7 Plus, 6S & 6S Plus, iPhone 6 & 6 Plus, 5 & 5S, Samsung Galaxy Note 5, Note 4 & Note 3, Galaxy S7, S6 & S5, LG G5, G4 & G3, Nexus 5, HTC One M9, One M8 & One Max, Nokia Lumia 1020 & 1520, Motorola Moto G & Moto X itd.

 

Dobra izbira za vaš avto in prenosni telefon

 • Dodatna oprema za avto, ki zavaruje mobitel aparate ne da bi jih pri tem poškodovala
 • Kvalitetno držalo za prenosni telefon s sprožilnim mehanizmom, ki trdno objame napravo
 • Močno vakuumsko pritrjevanje, ki ne bo popustilo ne glede na vozne razmere
 • Držalo in nosilec ne vplivata na delovanje mobitel aparatov in jim v nobenem pogledu ne škodujeta
 • Izjemna kvaliteta, fleksibilnost in popolna prilagodljivost potrebam voznika

 

Zvest sopotnik, vedno in povsod

Ste eden izmed tistih ljudi, ki želijo imeti svoj prenosni telefon vedno pri roki? Morda pogosto službeno potujete, hkrati pa morate biti vedno dosegljivi? Potem je SM420 idealna izbira za vas! Kombinacija kvalitetnega nosilca in držala za mobitel aparate je del dodatne opreme za avto brez katere si kmalu ne boste več predstavljali življenja!

S pomočjo vakuumskega pritrjevanja ga lahko pritrdite na šipo ali armaturno ploščo poljubnega vozila in po potrebi z lahkoto premaknete v drugo vozilo ali pospravite. Nosilec za telefon je sestavljen iz fleksibilnega vratu in močnega držala, ki trdno objame vse mobitel aparate z velikostjo zaslona nad 3,5”. Držalo se po potrebi lahko zavrti za 360 ° in skupaj z nastavljivo glavo omogoča optimalen položaj za vidljivost zaslona med vožnjo.

Popestrite si dolge vožnje s poslušanjem glasbe ali avdio knjig, spremljajte GPS in poskrbite, da ste vedno dosegljivi - ne da bi pri tem tvegali z nevarno vožnjo.

 

Tehnični podatki

SM420 je del dodatne opreme za avto, idealne za vse voznike avtomobilov, kombijev, tovornjakov, avtobusov ali dostavnih vozil. Sestavljen je iz nosilca s fleksibilnim vratom in kvalitetnega držala. Pritrdite ga preprosto na šipo ali armaturno ploščo poljubnega vozila in po potrebi z lahkoto tudi odstranite in pospravite.

Zaradi svoje univerzalne velikosti, podpira in zavaruje vrsto različnih mobitel aparatov, kot so iPhone 7 & 7 Plus, 6S & 6S Plus, iPhone 6 & 6 Plus, 5 & 5S, Samsung Galaxy Note 5, Note 4 & Note 3, Galaxy S7, S6 & S5, LG G5, G4 & G3, Nexus 5, HTC One M9, One M8 & One Max, Nokia Lumia 1020 & 1520, Motorola Moto G & Moto X itd.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Mega Grip univerzalni avto nosilec za prenosni telefon (SM420)

BRAZPLAČNA DOSTAVA

Za nakupe nad 50 €

KAKOVOSTNI IZDELKI

Z najmanj 1 letom garancije

ENOSTAVNO VRAČILO

Izdelek lahko enostavno vrnete v 14 dneh