Mobile Grip univerzalni avto nosilec za prenosni telefon (MG279)

Akcijska cena 19,95 € 16,35 € Redna cena 24,95 €
 • Idealna izbira za vse, ki bi radi imeli svoj prenosni telefon vedno pri roki, tudi med vožnjo
 • Kvalitetno držalo za telefon s fleksibilnim vratom, 360 ° rotacijo in vakuumskim pritrjevanjem
 • Obvezna dodatna oprema za avto za vse, ki veliko prevozijo in bi radi ostali dosegljivi med vožnjo
 • Primeren za vsak prenosni telefon z širino do 3,6”
 • Olajša uporabo prenosnega telefona med vožnjo – sprejemanje klicev, GPS, glasba itd.
 • 1 leto garancije

Želite lahek dostop do prenosnega telefona tudi med vožnjo?

MG279 je kvalitetna in fleksibilna dodatna oprema za avto s katero bo vaš prenosni telefon vedno pri roki - tudi ko vozite. Držalo za telefon je primerno za vse modele s širino do 3,6” med katere spadajo: iPhone 7 & 7 Plus, 6S & 6S Plus, iPhone 6 & 6 Plus, 5 & 5S, Samsung Galaxy Note 5, Note 4 & Note 3, Galaxy S7, S6 & S5, LG G5, G4 & G3, Nexus 5, HTC One M9, One M8 & One Max, Nokia Lumia 1020 & 1520, Motorola Moto G & Moto X itd.

Postavitev in uporaba sta enostavni, po potrebi pa ga zlahka tudi pospravite. Držalo za telefon s pomočjo vakuuma pritrdite na katerokoli gladko površino v avtu, npr. sprednjo šipo ali armaturno ploščo. Gre za super dodatno opremo za avto primerno za vsa vozila - ne glede na njihovo velikost.

 

Dobra in varna izbira za vse

 • Kvalitetna dodatna oprema za avto, ki zavaruje vaš prenosni telefon ne da bi ga pri tem poškodovala ali kakorkoli ovirala njegovo delovanje
 • Močno in prilagodljivo držalo za telefon s 360 ° rotacijo naprave, da to pozicionirate po želji
 • Učinkovito vakuumsko pritrjevanje na gladke površine, ki ne bo popustilo ne glede na vožnjo
 • Nosilec oziroma držalo za telefon ne vpliva na delovanje naprave in ne prekriva pomembnih priključkov
 • Nepogrešljiv sopotnik za vse, ki ste pogosto na poti in morate biti dosegljivi ves čas

 

Nepogrešljiv sopotnik

Ste eden izmed tistih, ki želijo imeti svoj prenosni telefon vedno pri roki? Morda pogosto službeno potujete, hkrati pa morate vedno ostati dosegljivi? Potem je MG279 idealna izbira za vas! Kombinacija kvalitetnega nosilca in držala za telefon je del dodatne opreme za avto brez katere si kmalu ne boste več predstavljali življenja!

S pomočjo vakuumskega pritrjevanja ga lahko pritrdite na šipo ali armaturno ploščo poljubnega vozila. Držalo se po potrebi lahko zavrti za 360 ° in skupaj z nastavljivo glavo omogoča optimalen položaj za vidljivost zaslona med vožnjo. Popestrite si dolge vožnje s poslušanjem glasbe ali avdio knjig, spremljajte GPS in poskrbite, da ste vedno dosegljivi.

 

Tehnični podatki

MG279 je del dodatne opreme za avto, idealne za vse voznike avtomobilov, kombijev, tovornjakov, avtobusov ali dostavnih vozil. Sestavljen je iz nosilca s fleksibilnim vratom in kvalitetnega držala. Pritrdite ga preprosto na šipo ali armaturno ploščo poljubnega vozila in po potrebi z lahkoto tudi odstranite in pospravite.

Zaradi svoje univerzalne velikosti podpira in zavaruje vrsto različnih pametnih telefonov kot so iPhone 7 & 7 Plus, 6S & 6S Plus, iPhone 6 & 6 Plus, 5 & 5S, Samsung Galaxy Note 5, Note 4 & Note 3, Galaxy S7, S6 & S5, LG G5, G4 & G3, Nexus 5, HTC One M9, One M8 & One Max, Nokia Lumia 1020 & 1520, Motorola Moto G & Moto X itd.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Mobile Grip univerzalni avto nosilec za prenosni telefon (MG279)

BRAZPLAČNA DOSTAVA

Za nakupe nad 50 €

KAKOVOSTNI IZDELKI

Z najmanj 1 letom garancije

ENOSTAVNO VRAČILO

Izdelek lahko enostavno vrnete v 14 dneh