Mobile Grip univerzalni avto nosilec za prenosni telefon (MG279)

Akcijska cena 19,95 € 16,35 € Redna cena 24,95 €
 • Idealna izbira za vse, ki bi radi imeli svoj mobilni telefon vedno pri roki, tudi med vožnjo
 • Kvaliteten nosilec za telefon v avtu s fleksibilnim vratom, 360 ° rotacijo in vakuumskim pritrjevanjem
 • Obvezna dodatna oprema za avto za vse, ki veliko prevozijo in bi radi ostali dosegljivi med vožnjo
 • Olajša uporabo mobilnega telefona med vožnjo – sprejemanje klicev, GPS, glasba itd.
 • Arkonove nosilce za telefone odlikujejo izjemna kvaliteta, fleksibilnost, zaščita naprave in prilagodljivost potrebam voznika
 • 1 leto garancije

Nosilec za telefon za vse, ki veliko prevozijo!

Želite lahek dostop do mobilnega telefona tudi med vožnjo?

MG279 je nosilec za telefon - kvalitetna in fleksibilna dodatna oprema za avto, s katero bo vaš pametni telefon vedno pri roki - tudi ko vozite. Nosilec za telefon v avtu je primeren za vse modele s širino do 3,6” med katere spadajo: iPhone 7 & 7 Plus, 6S & 6S Plus, iPhone 6 & 6 Plus, 5 & 5S, Samsung Galaxy Note 5, Note 4 & Note 3, Galaxy S7, S6 & S5, LG G5, G4 & G3, Nexus 5, HTC One M9, One M8 & One Max, Nokia Lumia 1020 & 1520, Motorola Moto G & Moto X itd.

Postavitev in uporaba nosilca za telefon sta enostavni, po potrebi pa ga zlahka tudi pospravite. Nosilec za telefon v avtu s pomočjo vakuuma pritrdite na katerokoli gladko površino v avtu, npr. sprednjo šipo ali armaturno ploščo. Gre za super dodatno opremo za avto primerno za vsa vozila - ne glede na njihovo velikost.

 

Dobra in varna izbira za vse

 • Kvalitetna dodatna oprema za avto, ki zavaruje vaš mobilni telefon ne da bi ga pri tem poškodovala ali kakorkoli ovirala njegovo delovanje
 • Močen in prilagodljiv nosilec za telefon s 360 ° rotacijo naprave, da to pozicionirate po želji
 • Učinkovito vakuumsko pritrjevanje na gladke površine, ki ne bo popustilo ne glede na vožnjo
 • Nosilec za telefon v avtu ne vpliva na delovanje naprave in ne prekriva pomembnih priključkov
 • Nepogrešljiv sopotnik za vse, ki ste pogosto na poti in bi radi bili dosegljivi ves čas

 

Nepogrešljiv sopotnik

Ste eden izmed tistih, ki želijo imeti svoj mobilni telefon vedno pri roki? Morda pogosto službeno potujete, hkrati pa morate vedno ostati dosegljivi? Potem je MG279 nosilec za telefon v avtu idealna izbira za vas! Kombinacija kvalitetnega držala in fleksibilnega nosilca za telefon je del dodatne opreme za avto brez katere si kmalu ne boste več predstavljali življenja!

S pomočjo vakuumskega pritrjevanja ga lahko pritrdite na šipo ali armaturno ploščo poljubnega vozila. Nosilec za telefon se po potrebi lahko zavrti za 360 ° in skupaj z nastavljivo glavo omogoča optimalen položaj za vidljivost zaslona med vožnjo. Popestrite si dolge vožnje s poslušanjem glasbe ali avdio knjig, spremljajte GPS in poskrbite, da ste vedno dosegljivi.

 

Tehnični podatki

MG279 nosilci za telefon so del dodatne opreme za avto, idealne za vse voznike avtomobilov, kombijev, tovornjakov, avtobusov ali dostavnih vozil. Sestavljeni so iz nosilca za telefon s fleksibilnim vratom in kvalitetnega držala za telefon. Pritrdite jih preprosto na šipo ali armaturno ploščo poljubnega vozila in po potrebi z lahkoto tudi odstranite in pospravite.

Arkonovi nosilci za telefone so izjemno kvalitetni in prilagodljivi. Zaradi svoje univerzalne velikosti MG279 nosilec za telefon podpira in zavaruje vrsto različnih pametnih telefonov kot so iPhone 7 & 7 Plus, 6S & 6S Plus, iPhone 6 & 6 Plus, 5 & 5S, Samsung Galaxy Note 5, Note 4 & Note 3, Galaxy S7, S6 & S5, LG G5, G4 & G3, Nexus 5, HTC One M9, One M8 & One Max, Nokia Lumia 1020 & 1520, Motorola Moto G & Moto X itd.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Mobile Grip univerzalni avto nosilec za prenosni telefon (MG279)

BREZPLAČNA DOSTAVA

Za nakupe nad 50 €

KAKOVOSTNI IZDELKI

Z najmanj 1 letom garancije

ENOSTAVNO VRAČILO

Izdelek lahko enostavno vrnete v 14 dneh