Mega Grip univerzalno držalo za pametne telefone (SM040-2)

  • Popolna izbira za pametne telefone do širine 3.25" ter brez omejitve glede višine
  • Primeren za vse tehnološke navdušence, ki bi radi imeli svoj pametni telefon vedno pri roki
  • Univerzalno držalo za telefon, ki ga montirate na izbrani Arkonov nosilec za telefon v avtu
  • Nosilec za telefon olajša uporabo pametnih telefonov med vožnjo – sprejemanje klicev, GPS, glasba
  • Držalo za telefon je kompatibilno z vsemi vrstami ovitkov za telefon
  • 1 leto garancije

Univerzalno držalo za telefon in poljuben nosilec

SM040-2 je univerzalno in kvalitetno držalo za telefon, ki ga pritrdite na izbrani Arkonov nosilec za telefon. Lahko imate tudi več različnih nosilcev in držalo za telefon prestavljate po svojih željah. Idealno je za vse pametne telefone s širino do 3.25", pri čemer ni omejitve glede višine. Zaradi svoje prilagodljivosti je združljivo tudi z različnimi ovitki za telefon, tako da teh ni potrebno sneti.

Arkonovo držalo za telefon je kompatibilno z večino modelov pametnih telefonov: iPhone 7 & 7 Plus, 6S & 6S Plus, iPhone 6 & 6 Plus, 5 & 5S, Samsung Galaxy Note 5, Note 4 & Note 3, Galaxy S7, S6 & S5, LG G5, G4 & G3, Nexus 5, HTC One M9, One M8 & One Max, Nokia Lumia 1020 & 1520, Motorola Moto G & Moto X itd.

 

Varna izbira za vse telefone in vozila

Univerzalno držalo za telefon SM040-2 lahko, glede na izbrani nosilec za telefon, uporabljate tako doma kot v poljubnem vozilu. S pomočjo nastavljivih stranskih ročk dobro fiksira in zavaruje vse pametne telefone ne da bi jih pri tem poškodovalo ali vplivalo na njihovo delovanje. Držalo za telefon nima nobene omejitve glede višine zato je združljivo tudi z vrsto različnih ovitkov za telefon – teh med uporabo ne bo potrebno odstraniti.

Svoj telefon preprosto vstavite in s stranskimi ročkami pritrdite v nosilec za telefon v avtu, kjer bo ostal ne glede na vozne razmere. Mehanizem sprostite s pritiskom na stranski gumb in telefon z lahkoto vzamete ven.

 

Z vami vedno in povsod

Spadate tudi vi med tiste, ki želijo imeti svoj telefon vedno pri roki? Arkonov nosilec za telefon v avtu SM040-2 je kompatibilen z večino pametnih telefonov na našem tržišču - vključno z njihovimi ovitki za telefon.

Držalo za telefon lahko kombinirate s poljubnim Arkonovim nosilcem za telefon in ga popolnoma prilagodite po svojih željah – za uporabo doma, v pisarni ali na poti. Popestrite si dolge vožnje s poslušanjem glasbe ali avdio knjig, spremljajte GPS in poskrbite, da ste vedno dosegljivi - ne da bi pri tem tvegali z nevarno vožnjo.

 

Tehnični podatki

SM040-2 je kvalitetno in univerzalno držalo za telefon, brez katerega si ne boste več predstavljali dolgih voženj. Pritrdite ga na izbrani nosilec za telefon in tako popolnoma prilagodite svojim potrebam in željam.

Zaradi svoje univerzalne velikosti, Arkonovo držalo za telefon podpira in zavaruje vrsto različnih pametnih telefonov, vključno z njihovimi ovitki. Med njimi so iPhone 7 & 7 Plus, 6S & 6S Plus, iPhone 6 & 6 Plus, 5 & 5S, Samsung Galaxy Note 5, Note 4 & Note 3, Galaxy S7, S6 & S5, LG G5, G4 & G3, Nexus 5, HTC One M9, One M8 & One Max, Nokia Lumia 1020 & 1520, Motorola Moto G & Moto X itd.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Mega Grip univerzalno držalo za pametne telefone (SM040-2)