Slim-Grip vakuumski avto nosilec za prenosni telefon in tablico (SM679)

Akcijska cena 21,95 € 17,99 € Redna cena 24,95 €
Izdelek trenutno žal ni na zalogi.
Za več informacij pošljite povpraševanje.

 • Popolna izbira za vse voznike, ki bi radi imeli svoj pametni telefon na dosegu tudi med vožnjo
 • Primeren za vse mobilne telefone in tablice z velikostjo zaslona do 17 cm (8")
 • Univerzalni avto nosilec za telefon in tablico, ki ga odlikujeta močno vakuumsko pritrjevanje in fleksibilen vrat s 360 ° rotacijo držala
 • Olajša uporabo mobitelov in naprav med vožnjo – sprejemanje klicev, GPD, glasba itd.
 • Arkonove nosilce za telefone odlikujejo izjemna kvaliteta, fleksibilnost, zaščita naprave in prilagodljivost potrebam voznika
 • 1 leto garancije

Izvrsten nosilec za telefon in tablični računalnik!

Naj bo telefon vedno na dosegu roke

SM679 je kvaliteten in fleksibilen nosilec za tablice in mobilne telefone s katerim bosta vaš tablični računalnik in pametni telefon vedno na dosegu roke - tudi med vožnjo. Gre za kombinacijo prilagodljivega nosilca za tablice in univerzalnega držala za telefon ali tablico ki je primerno za vsak mobilni telefon in tablični računalnik z velikostjo zaslona do 17 cm ali 8".

Nosilec za tablice pritrdite na sprednjo šipo ali armaturno ploščo vozila in ga po potrebi z lahkoto tudi pospravite. Zaradi svoje fleksibilnosti in kompatibilnosti je primeren za vsa vozila, ne glede na njihovo velikost. 

V poštev pride vrsta različnih modelov mobilnega telefona (Apple iPhone 7 in 7 Plus, iPhone 6S Plus in 6 Plus, iPhone 6S, 6, 5, 5S in SE, Samsung Galaxy S7 edge, S7, S6 edge+, S6, S5 in S4, Galaxy Note Edge, Note 7, Note 5 in Note 4, Google Nexus 6 in Nexus 5, LG G5, G4 in G3, HTC One M9, One M8 in One Max, Nokia Lumia 1020 in 1520 ter Motorola Moto G in Moto X) in tabličnega računalnika (iPad mini, Galaxy Note 8.0, Galaxy Tab 3 7.0 in 8.0, Galaxy Tab Pro 8.4, Kindle Fire HD ter Google Nexus 7).

 

Prvovrstna izbira za vse mobilne telefone in tablice

 • Popolna izbira za vse mobitele in naprave z velikostjo zaslona do 17 cm ali 8".
 • Kvaliteten nosilec za telefon ali tablico, ki ga zaradi premičnih ročk lahko uporabljate na več načinov
 • Odlikuje ga močno vakuumsko pritrjevanje, ki ne popusti ne glede na vozne razmere
 • Izjemna fleksibilnost in popolna prilagodljivost potrebam voznika (360 ° rotacija držala)
 • Nosilec za tablice in telefon ne vpliva na delovanje mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov ter jim v nobenem pogledu ne škodi

 

Vedno z vami

Ste tudi vi tehnološki navdušenec, ki želi imeti svoj pametni telefon in tablični računalnik vedno pri roki? Ali pa pogosto službeno potujete, pri čemer morate ostati dosegljivi? V vsakem primeru je SM679 nosilec za telefon in tablico popolna izbira za vas! Gre za prvovrsten nosilec za tablice ali telefone, ki ga pritrdite na katerokoli gladko površino želite. Popestrite si dolge in naporne vožnje s poslušanjem glasbe in e-knjig, spremljajte GPS in poskrbite, da ste vedno dosegljivi – ne da bi pri tem tvegali z nevarno vožnjo.

Nosilec za telefon je sestavljen iz fleksibilnega vratu in držala, ki trdno objame vašo napravo ne da bi jo pri tem poškodoval. Znan je po svojem močnem vakuumskem pritrjevanju po zaslugi katerega je kompatibilen z vsemi vrstami vozil. Držalo za telefon in tablico se po potrebi lahko zavrti za 360 ° in skupaj z nastavljivo glavo omogoča optimalen položaj za vidljivost zaslona med vožnjo.

 

Tehnični podatki

SM679 nosilec za telefon in tablico je idealna dodatna oprema za vse voznike avtomobilov, kombijev, tovornjakov, avtobusov ali dostavnih vozil. Sestavljen je iz nosilca za tablice ali telefone s fleksibilnim vratom in kvalitetnega držala za telefon ali tablični računalnik. Pritrdite ga preprosto na šipo ali armaturno ploščo poljubnega vozila in po potrebi z lahkoto tudi odstranite in pospravite.

Arkonovi nosilci za telefone so izjemno kvalitetni in prilagodljivi. SM679 nosilec za telefon in tablični računalnik odpira vrsto različnih pametnih telefonov (Apple iPhone 7 in 7 Plus, iPhone 6S Plus in 6 Plus, iPhone 6S, 6, 5, 5S in SE, Samsung Galaxy S7 edge, S7, S6 edge+, S6, S5 in S4, Galaxy Note Edge, Note 7, Note 5 in Note 4, Google Nexus 6 in Nexus 5, LG G5, G4 in G3, HTC One M9, One M8 in One Max, Nokia Lumia 1020 in 1520 ter Motorola Moto G in Moto X) in tabličnih računalnikov (iPad mini, Galaxy Note 8.0, Galaxy Tab 3 7.0 in 8.0, Galaxy Tab Pro 8.4, Kindle Fire HD ter Google Nexus 7).

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Slim-Grip vakuumski avto nosilec za prenosni telefon in tablico (SM679)

BREZPLAČNA DOSTAVA

Za nakupe nad 50 €

KAKOVOSTNI IZDELKI

Z najmanj 1 letom garancije

ENOSTAVNO VRAČILO

Izdelek lahko enostavno vrnete v 14 dneh