Univerzalni nosilec za tablične računalnike (Arkon TAB3-RSHM)

 • Idealna izbira za uporabnike tabličnih računalnikov v velikosti 9" do 12"
 • Primeren za spremljanje GPS-a, gledanje TV-ja, poslušanje glasbe, brskanje po spletu
 • Univerzalen teleskopski nosilec za tablice - kompatibilen z večino vzglavnikov različnih vozil
 • Obvezna dodatna oprema za avto za vse, ki veliko prevozijo, potujejo ali imajo otroke
 • Enostavno prilagajanje številu in poziciji gledalcev
 • 360° vrtljivost nosilne plošče z 30° nagibom v levo ali desno
 • Arkon je svetovno znan proizvajalec najkvalitetnejših nosilcev
 • 1 leto garancije

Izjemen nosilec za tablice, ki bo popestril dolge vožnje!

Preživite veliko časa v avtu?

TAB3-RSHM nosilci Arkon za tablice so obvezna dodatna oprema za avto za vse tiste, ki veliko časa preživite med vožnjo, pogosto potujete ali imate otroke, ki potrebujejo kanček zabave na poti. Gre za visokokakovosten teleskopski in univerzalen nosilec za tablice, ki ga z lahkoto pritrdite na vzglavnike avtomobilskih sedežev. Je izjemno prilagodljiv in kompatibilen z večino vozil in njihovih vzglavnikov.

 

Nosilci Arkon - odlična in varna izbira za vsak tablični računalnik

 • Visokokakovosten nosilec za tablice, ki dobro zavaruje vaš tablični računalnik
 • Držalo in nosilec za tablice, ki jo pozicionira po vaših željah in potrebah
 • Kljub dobremu varovanju tabličnega računalnika ne poškoduje ali odrsa
 • Stranski del nosilca za tablice poskrbi, da tablični računalnik ne pade ven - ne glede na vozne razmere
 • Ne vpliva na delovanje vašega tabličnega računalnika in mu ne škodi

 

Enostavna uporaba in prilagajanje

Idealna izbira za zagotovljeno zabavo sopotnikov - ne glede na to, koliko jih je! Univerzalni nosilec za tablice vam omogoča enostavno obračanje tablice in pozicioniranje med sedeži, ki ga lahko prilagodite glede na število in pozicijo oseb v avtu. Naj gre za kratkočasenje voznika, sovoznika ali sopotnikov na zadnjih sedežih, Arkon TAB3-RSHM je super dodatna oprema za avto, brez katere si kmalu ne boste več predstavljali potovanj!

 

Popestrite si čisto vsako vožnjo!

Se vam vožnja zaradi dolgčasa vleče v nedogled? Pritrdite svoj tablični računalnik na naše nosilce za tablice in si pot popestrite s poslušanjem svoje najljubše glasbe, oddaj ali avdio knjig. Vas družina in sopotniki neprestano sprašujejo, če ste že na cilju? Pozicionirajte tablico med sedeža in jih zamotite z ogledom popularnega filma, serije ali risanke.

Arkon TAB3-RSHM je nosilec za tablico, ki ga pritrdite na vzglavnik voznikovega ali sovoznikovega sedeža. Kombinacija visokokvalitetnega nosilca in držala, ki ne bosta poškodovala vašega avta in tablice. Po potrebi ga lahko preprosto odstranite in pospravite.

Primeren za naslednje modele tabličnih računalnikov: Apple iPad Pro, iPad Air & Air 2, iPad 2, 3 & 4, Samsung Galaxy Note 10.1, Galaxy Tab 4 10.1, Galaxy Tab Pro 10.1 & 12.2, Galaxy Tab S 10.5, Kindle Fire HD 8.9, Google Pixel C, Nexus 9 & 10, LG G Pad 10.1, Sony Xperia Tablet Z & Z4, itd.

 

Tehnični podatki

TAB001 + HM003-SBH

TAB3-RSHM je del dodatne opreme za avto, primerne za vsakogar. Sestavljen je iz teleskopskega nosilca za tablice primernega za uporabo med dvema sedežema in univerzalnega držala za tablične računalnike z velikostjo 9" do 12". Omogoča enostavno pritrditev na vzglavnike sprednjih ali zadnjih sedežev kateregakoli vozila. Samo pozicijo tablice zlahka prilagodite številu in položaju gledalcev, saj nosilec omogoča 360° vrtljivost držalne plošče ter nastavitev poljubnega kota gledanja (30° v levo ali desno).

Arkonovi nosilci za tablice so izjemno trpežni in prilagodljivi. Zaradi svoje univerzalne velikosti podpira in zavaruje vrsto različnih tablic, kot so Apple iPad Pro, iPad Air & Air 2, iPad 2, 3 & 4, Samsung Galaxy Note 10.1, Galaxy Tab 4 10.1, Galaxy Tab Pro 10.1 & 12.2, Galaxy Tab S 10.5, Kindle Fire HD 8.9, Google Pixel C, Nexus 9 & 10, LG G Pad 10.1, Sony Xperia Tablet Z & Z4, itd.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Univerzalni nosilec za tablične računalnike (Arkon TAB3-RSHM)