Že veste kako boste preživeli praznike?

Zakorakali smo v praznični december in pred nami so trije meseci polni družabnih izletov, športne zabave in  snežno obarvanih dogodivščin! Prihajajoči prazniki so kot nalašč za zimske radosti in aktivnosti v krogu družine in dobrih prijateljev. Že veste kako boste maksimalno izkoristili prihajajoče proste dni? Za vas smo pripravili nekaj super predlogov, v katerih bodo uživali vsi! Ste pripravljeni? ;)

 

Smučanje ali bordanje

Kdaj ste si nazadnje vzeli čas za sprostitev na snegu? Preživite dan aktivno in se s prijatelji ali družino skupaj zapodite po ledenih strminah! Rekreacija bo pospešila vaš srčni utrip in poskrbela za zdravo gibanje, vi pa boste z užitkom pozabili na stres, ki se je nabral tekom leta. Želite pri tem poslušati glasbo in se zares sprostiti? S seboj vzemite Arkon XXL-Armband – super športni etui, s katerim lahko svoj telefon pritrdite na nadlaket in ga uporabljate tudi na smuščišču.

 

Pohod ali tek na smučeh

Vas bolj kot drzno drvenje po hribu mikajo prijetne in mirne aktivnosti v družbi? Bi radi pri tem vseeno poskrbeli za malce gibanja in dobro kondicijo? Izberite zimski pohod na enega od slovenskih hribov ali pa se preizkusite v teku na smučeh! Obe aktivnosti sta idealna izbira za vse tiste, ki radi uživajo v mirnem okolju in čudovitem pogledu na slovenske gore. Želite ob tem spremljati svoj športni napredek? Z Arkon XXL-Wrist etuijem lahko svoj telefon pritrdite na zapestje in z lahkoto beležite svojo telesno aktivnost.

 

Sankanje

Imate majhne otroke, ki so navdušeni nad snežno zabavo? Morda pa ste družba, ki – ne glede na leta – najbolj uživa v dnevih polnih smeha in norčij? Potem je sankanje popolna izbira za vas! Zberite družbo na kup, spakirajte sanke v prtljažnik in se odpravite na izlet do enega izmed super slovenskih sankališč. Da vam bo pot hitreje minila s seboj vzemite tablični računalnik, ga s pomočjo avto nosilca za tablico pritrdite na vzglavnik sedeža in uživajte v izbranem filmu! Mi predlagamo Arkon TAB3-RSHM in SM6HM3 – prodajna hita leta 2017!

 

Praznični sejmi

Vas bolj kot šport navdušujejo kulturne znamenitosti, praznično okrašene mestne ulice, gurmansko doživetje in majhen nakup ali dva? Potem boste zagotovo uživali v čudovitih prazničnih sejmih, ki jih decembra najdete skoraj povsod! Božične lučke, dobra hrana, sezonske sladice in kuhano vino...si lahko predstavljate kaj lepšega? Poleg naše prestolnice so po svojih sejmih znani predvsem Dunaj, Salzburg in Zagreb. Za varno in brezksrbno pot lahko poskrbite z Arkonovimi kvalitetnimi in prilagodljivimi nosilci za telefon in tablico,  ki so popolna izbira za spremljanje GPS-a med vožnjo.

 

Želimo vam čudovit praznični mesec in prijeten zaključek leta!