Univerzalni teleskopski nosilec za tablico in telefon (SM6HM3)

 • Nosilec za tablice in telefone, ki je primeren za spremljanje GPS-a, gledanje filmov in serij, poslušanje glasbe in brskanje po spletu
 • Obvezna dodatna oprema za avto za vse tiste, ki veliko prevozijo, pogosto potujejo ali imajo otroke
 • Univerzalen teleskopski nosilec za tablice in telefone - kompatibilen z večino vzglavnikov različnih vozil
 • 360° vrtljivost nosilne plošče z 30° nagibom v levo ali desno, enostavno prilagajanje gledalcem
 • Arkonove nosilce za tablice odlikujejo izjemna kvaliteta, fleksibilnost, zaščita naprave in prilagodljivost potrebam voznika
 • 1 leto garancije

Odličen teleskopski nosilec za tablice in telefone

Pogosto potujete? Imate otroke?

Nosilec za avto SM6HM3 je kombinacija kvalitetnega teleskopskega nosilca za tablice in držala za telefon ali tablični računalnik, ki skupaj sestavljata popolno dodatno opremo za avto. Morda veliko prevozite in pogosto potujete? Ali pa imate otroke, ki potrebujejo malo zabave med vožnjo? Naši nosilci za tablice dobro poskrbijo za vse! Pritrdite jih na vzglavnike avtomobilskih sedežev in pozicionirate med sedeža, pri čemer lahko zaradi vrtljivega držala telefon in tablični računalnik obrnete proti sprednjemu ali zadnjemu delu vozila. Arkonovi nosilci za tablice in telefone so izjemno prilagodljivi in kompatibilni z večino vozil in njihovih vzglavnikov.

SM6HM3 nosilec za tablice in telefone je primeren za naslednje mobitele in naprave: prenosni telefoni Apple iPhone 7 in 7 Plus, iPhone 6S Plus in 6 Plus, iPhone 6S, 6, 5, 5S in SE, Samsung Galaxy S7 edge, S7, S6 edge+, S6, S5 in S4, Galaxy Note Edge, Note 7, Note 5 in Note 4, Google Nexus 6 in Nexus 5, LG G5, G4 in G3, HTC One M9, One M8 in One Max, Nokia Lumia 1020 in 1520 ter Motorola Moto G in Moto X; tablični računalniki iPad mini, Galaxy Note 8.0, Galaxy Tab 3 7.0 in 8.0, Galaxy Tab Pro 8.4, Kindle Fire HD ter Google Nexus 7.

 

Kvalitetna in varna izbira za vse mobitele in naprave

 • Visokokakovosten nosilec za tablice in telefone, ki dobro zavaruje vašo napravo
 • Izjemno prilagodljiva dodatna oprema za avto, ki jo lahko pozicionirate na vrsto različnih načinov
 • Kljub dobremu varovanju mobilnih telefonov in naprav ne odrsa, poškoduje ali kakorkoli vpliva na njihovo delovanje
 • Fleksibilno držalo za telefon in tablični računalnik omogoča 360° vrtljivost nosilne plošče z 30° nagibom v levo ali desno za enostavno prilagajanje gledalcem
 • Stranski del nosilca za tablice poskrbi, da mobiteli in naprave ne morejo pasti ven – ne glede na vozne razmere

 

Pozabite na dolgočasne vožnje!

Idealna izbira za zagotovljeno zabavo sopotnikov - ne glede na to koliko jih je in kje sedijo! Univerzalni nosilec za tablico vam omogoča enostavno obračanje tablice ali druge naprave in pozicioniranje med sedeži, ki ga lahko prilagodite glede na število in pozicijo oseb v avtu. Naj gre za kratkočasenje voznika, sovoznika ali sopotnikov na zadnjih sedežih, SM6HM3 je super dodatna oprema za avto brez katere si kmalu ne boste več predstavljali potovanj!

Se vam vožnja zaradi dolgčasa vleče v nedogled? Pritrdite svojo tablico na nosilec in si pot popestrite s poslušanjem svoje najljubše glasbe, oddaj ali avdio knjig. Vas družina in sopotniki neprestano sprašujejo, če ste že na cilju? Pozicionirajte držalo za telefon ali tablico med sedeža in jih zamotite z ogledom popularnega filma, serije ali risanke.

 

Tehnični podatki

HM003-SBH

SM060-2

Nosilec za tablice in telefone SM6HM3 je del dodatne opreme za avto primerne za vsakogar. Sestavljen je iz teleskopskega nosilca za tablice, primernega za uporabo med dvema sedežema in univerzalnega držala za telefon in sorodne naprave v velikosti do 10,1”. Omogoča enostavno pritrditev na vzglavnike sprednjih ali zadnjih sedežev katerega koli vozila. Samo pozicijo tablice ali druge naprave zlahka prilagodite številu in položaju gledalcev, saj nosilec omogoča 360° vrtljivost držalne plošče ter nastavitev poljubnega kota gledanja (30° v levo ali desno).

Arkonovi nosilci za tablice so izjemno kvalitetni in prilagodljivi. Primerni so za naslednje mobitele in naprave: prenosni telefoni Apple iPhone 7 in 7 Plus, iPhone 6S Plus in 6 Plus, iPhone 6S, 6, 5, 5S in SE, Samsung Galaxy S7 edge, S7, S6 edge+, S6, S5 in S4, Galaxy Note Edge, Note 7, Note 5 in Note 4, Google Nexus 6 in Nexus 5, LG G5, G4 in G3, HTC One M9, One M8 in One Max, Nokia Lumia 1020 in 1520 ter Motorola Moto G in Moto X; tablični računalniki iPad mini, Galaxy Note 8.0, Galaxy Tab 3 7.0 in 8.0, Galaxy Tab Pro 8.4, Kindle Fire HD ter Google Nexus 7.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Univerzalni teleskopski nosilec za tablico in telefon (SM6HM3)