Slim Grip univerzalno držalo za pametne telefone in tablične računalnike (SM060-2)

  • Idealna izbira za vsak pametni telefon do 7" in tablični računalnik do 8"
  • Držalo za telefon in tablico, ki ga lahko kombinirate z izbranim Arkonovim nosilcem za telefon
  • Primeren za vse tehnološke navdušence, ki želijo imeti svojo napravo vedno pri roki
  • Olajša uporabo telefona ali tabličnega računalnika med vožnjo – klici, GPS, glasba
  • Držalo za tablični računalnik in telefon ima 1 leto garancije

Super držalo za tablični računalnik ali telefon

SM060-2 je univerzalno in kvalitetno držalo za telefon in tablični računalnik, ki ga lahko pritrdite na izbran Arkonov nosilec za telefon ali tablico. Po želji imate lahko tudi več različnih nosilcev in samo eno držalo za tablični računalnik ali telefon, ki ga po potrebi prestavljate iz nosilca na nosilec. SM060-2 je idealne velikosti za vse pametne telefone do velikosti 7" in tablične računalnike do 8".

Pri Arkonovem držalu za telefon in tablico pride v poštev vrsta različnih modelov pametnega telefona (Apple iPhone 7 in 7 Plus, iPhone 6S Plus in 6 Plus, iPhone 6S, 6, 5, 5S in SE, Samsung Galaxy S7 edge, S7, S6 edge+, S6, S5 in S4, Galaxy Note Edge, Note 7, Note 5 in Note 4, Google Nexus 6 in Nexus 5, LG G5, G4 in G3, HTC One M9, One M8 in One Max, Nokia Lumia 1020 in 1520 ter Motorola Moto G in Moto X) in tabličnega računalnika (iPad mini, Galaxy Note 8.0, Galaxy Tab 3 7.0 in 8.0, Galaxy Tab Pro 8.4, Kindle Fire HD ter Google Nexus 7).

 

Varen in zanesljiv sopotnik

Univerzalno Slim Grip držalo za tablični računalnik in telefon lahko uporabljate tako doma kot v poljubnem vozilu, pri čemer uporabo prilagodite z izbranim nosilcem za telefon. S pomočjo vrste nastavljivih stranskih ročk držalo za telefon in tablični računalnik dobro fiksira in zavaruje vašo napravo, ne da bi jo pri tem poškodovalo ali kakorkoli vplivalo na njeno delovanje.

Želite imeti svoj pametni telefon ali tablični računalnik vedno pri roki? Držalo za tablični računalnik kombinirajte z izbranim nosilcem za telefon in ga popolnoma prilagodite svojim željam in potrebam.

 

Vrhunska fleksibilnost

Ročke SM060-2 držala za telefon in tablico delujejo na vzmet, zato boste svojo napravo z lahkoto vstavili in odstranili, med vožnjo pa bo ostala varna ne glede na vozne razmere. Njihovo pozicijo lahko nastavite sami in se tako prepričate, da ne zakrivajo nobenih pomembnih gumbov ali priključkov. V paketu dobite 8 ročk (4 dolge in 4 kratke), ki jih lahko nastavite in kombinirate po svojih željah.

Pri pametnem telefonu oziroma tabličnem računalniku klasične velikosti predlagamo optimalno kombinacijo - dve daljši ročki spodaj in dve krajši zgoraj. Če je naprava manjša, uporabite samo krajše ročke, pri večjih napravah pa samo daljše.

 

Tehnični podatki

SM060-2 je kvalitetno in univerzalno držalo za tablični računalnik in telefon, ki vas bo spremljalo vedno in povsod. Pritrdite ga na izbrani nosilec za telefon in ga tako popolnoma prilagodite svojim željam in potrebam.

Arkonovi nosilci za telefone so kompatibilni z večino pametnih telefonov na tržišču (Apple iPhone 7 in 7 Plus, iPhone 6S Plus in 6 Plus, iPhone 6S, 6, 5, 5S in SE, Samsung Galaxy S7 edge, S7, S6 edge+, S6, S5 in S4, Galaxy Note Edge, Note 7, Note 5 in Note 4, Google Nexus 6 in Nexus 5, LG G5, G4 in G3, HTC One M9, One M8 in One Max, Nokia Lumia 1020 in 1520 ter Motorola Moto G in Moto X) in manjšimi modeli tabličnih računalnikov (iPad mini, Galaxy Note 8.0, Galaxy Tab 3 7.0 in 8.0, Galaxy Tab Pro 8.4, Kindle Fire HD ter Google Nexus 7).

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Slim Grip univerzalno držalo za pametne telefone in tablične računalnike (SM060-2)

BREZPLAČNA DOSTAVA

Za nakupe nad 50 €

KAKOVOSTNI IZDELKI

Z najmanj 1 letom garancije

ENOSTAVNO VRAČILO

Izdelek lahko enostavno vrnete v 14 dneh