Teleskopski nosilec za tablični računalnik (Arkon TAB-CM117)

 • Dobra izbira za vse, ki veliko prevozijo – dodatna oprema za avto, kombi, tovornjak ali dostavno vozilo
 • Teleskopski nosilec za tablice z vakuumskim pritrjevanjem na gladke površine, raztegljiv do 46cm
 • Idealen za vsak tablični računalnik z velikostjo zaslona 8.9” do 12.9”
 • Primeren za spremljanje GPS-a, poslušanje glasbe, brskanje po spletu ipd.
 • Izjemna kvaliteta, fleksibilnost in prilagodljivost potrebam voznika
 • Arkon je svetovno znan proizvajalec najkvalitetnejših nosilcev
 • 1 leto garancije

Teleskopski nosilec za tablice, ki bo navdušil vse!

Preživite veliko časa v svojem vozilu?

TAB-CM117 je nosilec za tablice s katerim si lahko popestrite še tako dolgo in pusto vožnjo. Vaša obvezna dodatna oprema za avto, brez katere si ne boste več predstavljali potovanj. Gre za teleskopski nosilec za tablice s kvalitetnim držalom, ki se s pomočjo vakuuma pritrdi na sprednjo šipo vozila. Zaradi svoje fleksibilnosti in kompatibilnosti je primeren za čisto vsako vozilo, naj gre za avtomobil, kombi, tovornjak ali dostavno vozilo.

Arkonovo nosilci za tablice so znani po svoji prilagodljivosti. TAB-CM117 je sestavljen iz 36cm dolgega nosilca, ki se dodatno raztegne na 47cm in klasičnega držala za tablični računalnik, ki je primerno predvsem za naslednje modele tablic: Apple iPad Pro, iPad Air & Air 2, iPad 2, 3 & 4, Samsung Galaxy Note 10.1, Galaxy Tab 4 10.1, Galaxy Tab Pro 10.1 & 12.2, Galaxy Tab S 10.5, Kindle Fire HD 8.9, Google Pixel C, Nexus 9 & 10, LG G Pad 10.1, Sony Xperia Tablet Z & Z4, itd.

 

Varna izbira za tablico in vozilo

 • Nosilec za tablice, ki to dobro zavaruje, ne da bi jo pri tem poškodoval ali odrsal
 • Visokokakovostno držalo, ki ima razpon 36-47cm in ga pritrdite na sprednjo šipo
 • Močno vakuumsko pritrjevanje, ki ne bo popustilo ne glede na vozne razmere
 • Ne vpliva na delovanje tablice, ji ne škoduje in ne prekriva pomembnih gumbov in priključkov
 • Izjemna kvaliteta, fleksibilnost in prilagodljivost potrebam voznika

 

Zvest in priročen sopotnik

Pogosto potujete in veliko časa preživite v svojem vozilu? Ste naveličani dolgih in dolgočasnih voženj, ki se nikoli ne končajo? Si želite zabavnega sopotnika, s katerim bo čas hitreje minil? Pritrdite svoj tablični računalnik na Arkonov nosilec za tablice in poskrbite, da bo vedno na dosegu roke. Spremljajte GPS, poslušajte glasbo ali avdio knjige in pozabite na dolgčas!

TAB-CM117 je nosilec za tablice, ki ga brez težav in dodatnih pripomočkov pritrdite na šipo izbranega vozila. Gre za kombinacijo teleskopskega nosilca z razponom do 47cm in kvalitetnega držala za tablični računalnik, s katerim bo ta z vami vedno in povsod.

 

Tehnični podatki

TAB001 + CM117-SBH

TAB-CM117 nosilci za tablice so del dodatne opreme za avto, idealne za vse voznike avtomobilov, kombijev, tovornjakov, avtobusov ali dostavnih vozil. Nosilec za tablice je sestavljen iz teleskopskega nosilca z vakuumskim pritrjevanjem in univerzalnega držala za tablične računalnike z velikostjo zaslona 9” do 12”. Pritrdite ga preprosto na sprednjo šipo vašega vozila in po potrebi z lahkoto tudi odstranite in pospravite.

Arkonovi nosilci za tablice po zaslugi svoje univerzalne velikosti podpirajo in zavarujejo vrsto različnih tablic, kot so Apple iPad Pro, iPad Air & Air 2, iPad 2, 3 & 4, Samsung Galaxy Note 10.1, Galaxy Tab 4 10.1, Galaxy Tab Pro 10.1 & 12.2, Galaxy Tab S 10.5, Kindle Fire HD 8.9, Google Pixel C, Nexus 9 & 10, LG G Pad 10.1, Sony Xperia Tablet Z & Z4, itd.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Teleskopski nosilec za tablični računalnik (Arkon TAB-CM117)