Fleksibilni nosilec za tablični računalnik (TAB-FSM)

Izdelek trenutno žal ni na zalogi.
Za več informacij pošljite povpraševanje.

 • Najboljša izbira za vsak tablični računalnik v velikosti 9" do 12"
 • Fleksibilen in univerzalen nosilec za tablice, kompatibilen z večino vozil
 • Popolna dodatna oprema za avto za vse, ki veliko prevozijo in potujejo
 • Primeren za spremljanje GPS-a, poslušanje glasbe, brskanje po spletu
 • Izjemna prilagodljivost potrebam voznika - 360° vrtljivost nosilca
 • 1 leto garancije

Nosilec za tablice, ki ga pritrdite na dno izbranega vozila

Taksisti, tovornjakarji in ostali prevozniki

TAB-FSM nosilci za tablice so obvezna dodatna oprema za avto za vse tiste, ki veliko časa preživite med vožnjo in pogosto potujete. Gre za visoko kvaliteten nosilec za tablice, ki ga pritrdite na dno avtomobila – idealna izbira za vse, ki držala za tablični računalnik ne želite fiksirati na šipo ali armaturno ploščo.

Sestavljata ga 46cm dolg nosilec za tablice, ki je vrtljiv v osi 360° in klasično držalo za tablični računalnik, primerno za velikosti zaslona 9”-12”. Primeren je za naslednje modele tablic: Apple iPad Pro, iPad Air & Air 2, iPad 2, 3 & 4, Samsung Galaxy Note 10.1, Galaxy Tab 4 10.1, Galaxy Tab Pro 10.1 & 12.2, Galaxy Tab S 10.5, Kindle Fire HD 8.9, Google Pixel C, Nexus 9 & 10, LG G Pad 10.1, Sony Xperia Tablet Z & Z4, itd.


Dobra in varna izbira

 • Visokokakovosten nosilec za tablice, ki dobro zavaruje vaš tablični računalnik
 • Nosilci za tablice, ki to pozicionirajo po vaših željah in potrebah
 • Kljub dobremu varovanju tablice ne poškoduje ali odrsa
 • Stranski del nosilca za tablice poskrbi, da vaš tablični računalnik ne pade ven - ne glede na vozne razmere
 • Ne vpliva na delovanje tablice in ji ne škoduje

 

Popoln spremljevalec za dolge in naporne vožnje

Veliko časa preživite v svojem vozilu? Ste taksist, tovornjakar ali prevoznik? Pozabite na dolgočasne vožnje, ki se vlečejo v nedogled! Pritrdite svojo napravo na nosilec za tablice in si vsako vožnjo popestrite s poslušanjem svoje najljubše glasbe, oddaj ali avdio knjig.

TAB-FSM serijo nosilcev za tablice pritrdite na tla vašega vozila – naj gre za avto, kombi, tovornjak ali avtobus. Kombinacija visokokvalitetnega nosilca, ki se raztegne do 46cm in držala, ki bo zavaroval vaš tablični računalnik ne da bi ga pri tem poškodoval ali vplival na njegovo delovanje.

 

Tehnični podatki

TAB001 + GN088-SBH

TAB-FSM nosilci za tablice so del dodatne opreme za avto, primerne predvsem za vse prevoznike in tiste, ki veliko potujejo. Sestavljeni so iz fleksibilnega nosilca za tablice in univerzalnega držala za tablične računalnike z velikostjo 9" do 12". Pritrdijo se na dno vašega vozila - pri tem svetujemo, da sledite priloženim navodilom.

Zaradi svoje univerzalne velikosti, TAB-FSM nosilec za tablice podpira in zavaruje vrsto različnih tabličnih računalnikov kot so Apple iPad Pro, iPad Air & Air 2, iPad 2, 3 & 4, Samsung Galaxy Note 10.1, Galaxy Tab 4 10.1, Galaxy Tab Pro 10.1 & 12.2, Galaxy Tab S 10.5, Kindle Fire HD 8.9, Google Pixel C, Nexus 9 & 10, LG G Pad 10.1, Sony Xperia Tablet Z & Z4, itd.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Fleksibilni nosilec za tablični računalnik (TAB-FSM)