Vakuumski nosilec za pametni telefon (RV179)

Akcijska cena 27,96 € 22,92 € Redna cena 34,95 €
  • Kvaliteten in fleksibilen nosilec za telefon v avtu
  • Primeren za telefone in GPS naprave s širino do 4" in težo do 900g
  • Nosilec za telefon lahko pozicionirate na armaturno ploščo, šipe in ostale ravne podlage v vozilu
  • 360° rotacija držala za telefon omogoča optimalen pogled na zaslon tudi med vožnjo
  • 1 leto garancije

RoadVise nosilec za telefon, da bo ta vedno pri roki

Dober dodatek za vsak telefon

RV179 je RoadVise nosilec za telefon v avtu z vakuumskim pritrjevanjem na armaturno ploščo, šipe in ostale ravne podlage v avtomobilu. Nosilec za telefon deluje na vzmetni mehanizem, ki se razširi in trdno fiksira ter zavaruje pametne telefone s širino do 4". Arkonovi nosilci za telefone so znani po svoji kakovosti in vsestranski uporabi.

Med kompatibilne modele med drugim spadajo iPhone 7 & 7 Plus, 6S & 6S Plus, iPhone 6 & 6 Plus, 5 & 5S, Samsung Galaxy Note 5, Note 4 & Note 3, Galaxy S7, S6 & S5, LG G5, G4 & G3, Nexus 5, HTC One M9, One M8 & One Max, Nokia Lumia 1020 & 1520, Motorola Moto G & Moto X itd. Arkon priporoča, da RV179 nosilec za telefon v avtu uporabljate skupaj z ovitki za telefon, ki jih imate sicer.

 

Izberite varnost in kvaliteto

Nosilec za telefon je narejen tako, da za vstavljanje in odstranjevanje svojega telefona potrebujete obe roki – zato ste lahko prepričani, da je vaša pametna naprava vedno na varnem. Obenem vzmetni sistem poskrbi, da telefona ne morete ponesreči odstraniti, ko prilagajate njegovo pozicijo in zorni kot zaslona. Samo držalo za telefon je močno a minimalistično oblikovano na način, da ne prekriva nobene kamere – te ostanejo proste za spontane slike in videoposnetke med vožnjo.

RV179 nosilec za telefon v avtu se z lahkoto sestavi in s pomočjo močnega vakuuma pritrdi na željeno mesto v avtomobilu. Po potrebi ga lahko tudi preprosto odstranite in pospravite – ne da bi pri tem tvegali kakršnokoli obrabo. Če opazite slabše pritrjevanje, površino sperite pod vodo in pustite, da se sama posuši na zraku, kar bo vrnilo njeno moč.

 

 Z vami vedno in povsod

Nosilec za telefon v avtu lahko pritrdite na armaturno ploščo vozila, šipo in vse ostale večinoma ravne površine. Baza za pritrjevanje je sestavljena iz kombinacije močnega poliuretanskega gela in vakuuma, ki skupaj zagotavljata izjemno močen in varen oprijem. Če se želite izogniti odtisom na mehkih površinah kot sta usnje in vinil, za pritrjevanje uporabite priložen 3M pritrjevalni disk.

Roka nosilca za telefon je fleksibilna in zelo prilagodljiva – nastavljate lahko njeno višino in izkoristite 360° rotacijo ter tako prilagodite pozicijo telefona popolnoma po svojih željah.

RV179 nosilec za telefon lahko uporabite tudi v kombinaciji z Garmin GPS napravami tako, da odstranite njegovo držalo in ga pritrdite neposredno na bazo.

 

Tehnični podatki: 

RV179 je kvaliteten, fleksibilen in zanesljiv nosilecza telefon v avtu, ki bo prišel prav vsem voznikom avtomobilov, kombijev, tovornjakov, avtobusov in dostavnih vozil. Sestavljata ga prilagodljivo stojalo in močno držalo za telefon, ki skupaj omogočata optimalen pogled na zaslon tudi med vožnjo. Z vakuumskim pritrjevanjem ga preprosto postavite na armaturno ploščo ali šipo poljubnega vozila in po potrebi tudi z lahkoto odstranite in pospravite.

Arkonovi nosilci za telefone so izjemno vdržljivi in varni. Držalo za telefon RV179 zaradi svoje univerzalne velikosti podpira vrsto različnih modelov pametnih telefonov kot so iPhone 7 & 7 Plus, 6S & 6S Plus, iPhone 6 & 6 Plus, 5 & 5S, Samsung Galaxy Note 5, Note 4 & Note 3, Galaxy S7, S6 & S5, LG G5, G4 & G3, Nexus 5, HTC One M9, One M8 & One Max, Nokia Lumia 1020 & 1520, Motorola Moto G & Moto X itd.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Vakuumski nosilec za pametni telefon (RV179)

BREZPLAČNA DOSTAVA

Za nakupe nad 50 €

KAKOVOSTNI IZDELKI

Z najmanj 1 letom garancije

ENOSTAVNO VRAČILO

Izdelek lahko enostavno vrnete v 14 dneh