Univerzalni teleskopski nosilec za tablice, mobitele in druge naprave (HM003-SBH)

 • Arkonovi nosilci za tablice so dobra dodatna oprema za avto za vse tiste, ki veliko prevozijo in pogosto potujejo
 • Izjemno prilagodljiv univerzalni teleskopski nosilec tablico za avto, ki je kompatibilen z vzglavniki večine vozil
 • Nosilec za tablice, telefone in fotoaparat, ki ga odlikujeta izjemna kvaliteta in fleksibilnost
 • Enostavno prilagajanje številu in poziciji gledalcev, naj gre za voznika ali sopotnike
 • Samo nosilec za tablice in podobne naprave, držalo se kupi posebej
 • 1 leto garancije

Super nosilec za tablice, telefone in druge naprave!

Veliko prevozite?

HM003-SBH nosilec za tablico za avto spada pod obvezno dodatno opremo za avto za vse tiste, ki veliko prevozijo, pogosto potujejo ali pa imajo otroke, ki potrebujejo kanček zabave in sprostitve na poti. Gre za kvaliteten in prilagodljiv univerzalni teleskopski nosilec za tablice in telefone, na katerega lahko s primernim držalom (to se kupi posebej) pritrdite različne tablice, mobitele in naprave – njegov namen pa tako popolnoma prilagodite svojim željam. Pogoste kombinacije vsebujejo držala TAB001, TAB003, SM040-2 in SM060-2.

Nosilec za tablico za avto pritrdite na vzglavnike avtomobilskih sedežev, pri čemer je zelo fleksibilen in kompatibilen z večino vozil in njihovih vzglavnikov. HM003-SBH je dodatna oprema za avto brez katere se ne boste več podali na pot! Arkonove nosilce za tablice odlikujejo izjemna kvaliteta, fleksibilnost in kompatibilnost.

 

Dobra in varna izbira za vse tablice, mobitele in naprave

 • Kvaliteten univerzalni nosilec za tablice, telefone ali fotoaparat, ki ga prilagajate po svojih željah
 • Zelo prilagodljiv in fleksibilen – kombinirate ga lahko z različnimi Arkon držali
 • Po zaslugi trdnega pritrjevanja na vzglavnike vozila je varna izbira za vse tablice, mobitele in naprave - ne glede na vozne razmere
 • Raztegljiva roka nosilca za tablico za avto se raztegne 15" - 24", nosilec sam pa po potrebi z lahkoto pospravite
 • Priročna dodatna oprema za avto s katero vam nikoli več ne bo dolgčas med vožnjo

 

Enostavno prilagajanje za zanimivejše vožnje

Idealna izbira za zagotovljeno zabavo sopotnikov - ne glede na njihovo število! Univerzalni teleskopski nosilec za tablice vam omogoča enostavno obračanje in trdno pozicioniranje tablic, mobitelov in naprav med sedeži, ki ga lahko prilagodite glede na število in pozicijo oseb v avtu. Naj gre za kratkočasenje voznika, sovoznika ali sopotnikov na zadnjih sedežih, HM003-SBH je super dodatna oprema za avto brez katere si kmalu ne boste več predstavljali potovanj!

Se vam vožnja zaradi dolgčasa vleče v nedogled? Pritrdite svojo tablico na nosilec in si pot popestrite s poslušanjem svoje najljubše glasbe, oddaj ali avdio knjig. Vas družina in sopotniki neprestano sprašujejo, če ste že na cilju? Pozicionirajte tablico med sedeža in jih zamotite z ogledom popularnega filma, serije ali risanke.

 

Tehnični podatki

HM003-SBH

HM003-SBH je del dodatne opreme za avto primerne za vsakogar. Sestavljen je iz teleskopskega nosilca za tablice, telefone in fotoaparat, primernega za uporabo med dvema sedežema, ki ga lahko kombinirate z izbranim Arkonovim Dual-T držalom za tablice, mobitele in naprave. Samo pozicijo izbrane naprave zlahka prilagodite številu in položaju gledalcev saj nosilec omogoča 360° vrtljivost držalne plošče ter nastavitev poljubnega kota gledanja (30° v levo ali desno).

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Univerzalni teleskopski nosilec za tablice, mobitele in druge naprave (HM003-SBH)

BREZPLAČNA DOSTAVA

Za nakupe nad 50 €

KAKOVOSTNI IZDELKI

Z najmanj 1 letom garancije

ENOSTAVNO VRAČILO

Izdelek lahko enostavno vrnete v 14 dneh