Univerzalni nosilec tabličnih računalnikov (TABPB-RSHM3)

Izdelek trenutno žal ni na zalogi.
Za več informacij pošljite povpraševanje.

 • Najboljša izbira za vse tablične računalnike v velikosti 9" do 12"
 • Primeren za spremljanje GPS-a, gledanje TV-ja, poslušanje glasbe
 • Univerzalen nosilec za tablice - kompatibilen z večino vzglavnikov različnih vozil
 • Obvezna dodatna oprema za avto za vse, ki veliko prevozijo, potujejo ali imajo otroke
 • Enostavno prilagajanje številu in poziciji gledalcev
 • 360° vrtljivost nosilne plošče z 30° nagibom v levo ali desno
 • 1 leto garancije

Nosilec za tablice po vašem okusu!

Popotniki, prevozniki, podjetniki & družine

Kvalitetni nosilci za tablice Arkon so obvezna dodatna oprema za avto za vse tiste, ki veliko časa preživite med vožnjo, pogosto potujete ali imate otroke, ki potrebujejo kanček zabave na poti. Arkon TABPB-RSHM3 je visoko-kvaliteten in univerzalen nosilec za tablice, ki ga z lahkoto pritrdite na vzglavnike avtomobilskih sedežev. Izjemno prilagodljiv in kompatibilen z večino vozil in njihovih vzglavnikov.

 

Varna izbira za vsak tablični računalnik

 • Visokokakovosten nosilec za tablice, ki dobro zavaruje vaš tablični računalnik
 • Držalo in nosilec za tablice, ki to pozicionira po vaših željah in potrebah
 • Kljub dobremu varovanju tablice ne poškoduje ali odrsa
 • Stranski del nosilca za tablice poskrbi, da tablični računalnik ne pade ven ne glede na vozne razmere
 • Ne vpliva na delovanje vašega tabličnega računalnika in mu ne škodi

 

Enostavna uporaba in prilagajanje

Idealna izbira za zagotovljeno zabavo sopotnikov, ne glede na to, koliko jih je! Univerzalni nosilci za tablice vam omogočajo enostavno obračanje tabličnega računalnika in pozicioniranje med sedeži, ki ga lahko prilagodite glede na število in pozicijo oseb v avtu. Naj gre za kratkočasenje voznika, sovoznika ali sopotnikov na zadnjih sedežih, Arkon TABPB-RSHM3 je super dodatna oprema za avto, brez katere ne boste več mogli potovati!

 

Idealna popestritev vsake vožnje

Pozabite na dolgočasne vožnje, ki se vlečejo v nedogled! Pritrdite svojo napravo na nosilec za tablice in si vožnjo popestrite s poslušanjem svoje najljubše glasbe, oddaj ali avdio knjig. Vas otroci ali sopotniki neprestano sprašujejo, če ste že na cilju? Pozicionirajte tablico med sedeža in jih zamotite z ogledom popularnega filma, serije ali risanke.

Arkon TABPB-RSHM3 je serija nosilcev za tablice, ki jih pritrdite na vzglavnik voznikovega ali sovoznikovega sedeža. Kombinacija visokokvalitetnega nosilca za tablice in prilagodljivega držala, ki ne bosta poškodovala ne vašega avta, ne tablice. Po potrebi ga lahko preprosto odstranite in pospravite.

Primeren za naslednje modele tablic: Apple iPad Pro, iPad Air & Air 2, iPad 2, 3 & 4, Samsung Galaxy Note 10.1, Galaxy Tab 4 10.1, Galaxy Tab Pro 10.1 & 12.2, Galaxy Tab S 10.5, Kindle Fire HD 8.9, Google Pixel C, Nexus 9 & 10, LG G Pad 10.1, Sony Xperia Tablet Z & Z4, itd.

 

Tehnični podatki

TAB003 + HM003-SBH

TABPB-RSHM3 nosilec z tablice je del dodatne opreme za avto, primerne za vsakogar. Sestavljen je iz teleskopskega nosilca tablice za vzglavnik, primernega za uporabo med dvema sedežema in univerzalnega držala za tablične računalnike z velikostjo 9" do 12". Omogoča enostavno pritrditev na vzglavnike sprednjih ali zadnjih sedežev katerega koli vozila. Samo pozicijo tablice zlahka prilagodite številu in položaju gledalcev, saj nosilec omogoča 360° vrtljivost držalne plošče ter nastavitev poljubnega kota gledanja (30° v levo ali desno).

Arkonovi nosilci za tablice so izjemno kakovostni in trpežni. Zaradi svoje univerzalne velikosti, podpirajo in zavarujejo vrsto različnih tablic, kot so Apple iPad Pro, iPad Air & Air 2, iPad 2, 3 & 4, Samsung Galaxy Note 10.1, Galaxy Tab 4 10.1, Galaxy Tab Pro 10.1 & 12.2, Galaxy Tab S 10.5, Kindle Fire HD 8.9, Google Pixel C, Nexus 9 & 10, LG G Pad 10.1, Sony Xperia Tablet Z & Z4, itd.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Univerzalni nosilec tabličnih računalnikov (TABPB-RSHM3)