Univerzalno držalo za tablični računalnik (TAB001)

  • Držalo za tablični računalnik, ki ga lahko kombinirate z različnimi nosilci iz ponudbe
  • Univerzalna in kvalitetna dodatna oprema za avto, ki bo popestrila vsako vožnjo
  • Samo držalo za tablični računalnik, zraven lahko kupite poljuben nosilec za tablico
  • Slim Grip držalo ustreza skoraj vsakemu tabličnemu računalniku (zaslon 8.9"-18.4")
  • Podporne noge so nastavljive in ne prekrivajo gumbov in priključkov
  • 1 leto garancije

Super držalo za tablični računalnik za v avto

Eno držalo – nešteto kombinacij!

TAB001 je del obvezne dodatne opreme za avto – kvalitetno in univerzalno držalo za tablični računalnik, ki ga lahko kombinirate z vrsto različnih nosilcev iz naše ponudbe in tako popolnoma prilagodite svojim željam. Imate več kot en nosilec za tablico, pa se vam zdi nesmiselno kupovati tudi več držal? Držalo za tablični računalnik za v avto TAB001 ustreza vsem nosilcem na naši spletni strani, tako da ga z lahkoto prestavljate iz enega na drugega.

Ko ste v avtu sami držalo za tablični računalnik montirajte na klasičen nosilec za tablice s pritrjevanjem na sprednjo šipo ali armaturno ploščo vašega vozila. Tako boste med vožnjo lahko poslušali glasbo, spremljali GPS in sledili pomembnim sporočilom.

Ko imate v avtu otroke ali druge sopotnike držalo za tablični računalnik montirajte na teleskopski nosilec za tablico, ki se pritrdi na sedež vozila. Imate dovolj vprašanj, kdaj boste na cilju? Zavrtite svojim sopotnikom dober film ali serijo, vi pa uživajte v mirni vožnji brez motenj in nestrpnih vprašanj.

Dodatna oprema za avto brez katere si ne boste več predstavljali vožnje!

 

Izrazito prilagodljiv in kompatibilen

TAB001 držalo za tablični računalnik za v avto je znano po svojem širokem razponu in kompatibilnosti – primerno je za vsak tablični računalnik z velikostjo zaslona 8.9"-18.4". Med preverjene modele spadajo: Apple iPad Pro, iPad Air & Air 2, iPad 2, 3 & 4, Samsung Galaxy Note 10.1, Galaxy Tab 4 10.1, Galaxy Tab Pro 10.1 & 12.2, Galaxy Tab S 10.5, Kindle Fire HD 8.9, Google Pixel C, Nexus 9 & 10, LG G Pad 10.1, Sony Xperia Tablet Z & Z4, itd.

Zaščitne oziroma podporne nogice so nastavljive in jih lahko sami pozicionirate po svojih željah. Tako lahko zagotovite, da nikoli ne bodo prekrivale gumbov in priključkov vašega tabličnega računalnika. Kljub trdnemu prijemu in dobremu varovanju, držalo za tablični računalnik ne bo vplivalo na delovanje vaše naprave ali ji na kakršen koli način škodilo. Idealna dodatna oprema za avto!

 

Kaj pa nosilec za tablico?

V naši spletni trgovini lahko izbirate med vrsto različnih nosilcev za tablice in izberete tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Držalo za tablični računalnik TAB001 je resnično popolna dodatna oprema za avto - narejeno je tako, da ustreza večini nosilcev iz Arkonove pnudbe.

Med najbolj priljubljene kombinacije spadata:

TAB-CM117

TAB3-RSHM

 

Tehnični podatki

Držalo za tablični računalnik TAB001 ustreza vsem tabličnim računalnikom z velikostjo zaslona 8.9"-18.4", med katere med drugim spadajo: Apple iPad Pro, iPad Air & Air 2, iPad 2, 3 & 4, Samsung Galaxy Note 10.1, Galaxy Tab 4 10.1, Galaxy Tab Pro 10.1 & 12.2, Galaxy Tab S 10.5, Kindle Fire HD 8.9, Google Pixel C, Nexus 9 & 10, LG G Pad 10.1, Sony Xperia Tablet Z & Z4, itd.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Univerzalno držalo za tablični računalnik (TAB001)